No Carb Geen Sweets Dieet

Koolhydraatarme diëten zoals Atkins, Kimkins, South Beach en Rosedale beloven gewichtsverlies niet door rechtstreekse reductie van calorieën, maar door de vermindering van koolhydraten. Koolhydraten volgens deze diëten, maken het moeilijk voor het lichaam om opgeslagen vet te elimineren. Daarnaast kan een hoog-koolhydraat dieet laat je kwetsbaar voor de bloedsuikerspiegel pieken en crashes die hunkeren, eetbuien veroorzaken, en, uiteindelijk, gewichtstoename.

Basics

Om te slagen op een koolhydraatarm dieet, zult u waarschijnlijk nodig hebt om je idee van wat een maaltijd vormt veranderen. Geef jezelf de tijd om de overgang te maken (en om de flour- en suiker gebaseerde voedingsmiddelen die waarschijnlijk lijn uw voorraadkast en koelkast te vervangen). Zorg ervoor dat u nieuwe voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dieet, zodat je niet alleen jezelf ontnemen van oude favorieten en proberen te doen met wat er over is. Als je een vetarm dieet bent geweest voor een tijdje, vinden een paar saladedressings je hebt jezelf te ontkennen en een biefstuk, kipfilet of gegrilde tofu salade. Probeer het smelten van kaas over een toegestane groente. Experimenteer met sauzen kunt u giet over groenten, tofu of vlees, zoals de pinda- of-walnoot gebaseerde dressings populair in een aantal Aziatische en Afrikaanse keukens. Wees voorzichtig bij het kiezen van groenten; sommige koolhydraatarme diëten restrictiever zijn dan anderen, maar meestal vezelrijk, laag-suiker groenten zijn goed.

Vervangingen

Verschillende low-carb dieet afhankelijk van de ernst van de beperking, maar het maakt niet uit welke van deze diëten die u kiest moet u alternatieven te vinden om op grote schaal verkrijgbare voeding nietjes zoals pasta, brood, rijst, aardappelen, suiker en fruit. Veel koolhydraatarme brood, tortilla's, ijs en andere zoetigheden zijn nu op de markt. Sta niet toe dat de mogelijkheid van deze bekende favorieten om te voorkomen dat het maken van meer creatieve vervangingen. Probeer sauted koolrabi in plaats van frietjes, geroosterde rapen in plaats van geroosterde aardappelen, en gepureerde bloemkool of rapen in plaats van aardappelpuree. In de stemming voor rijst of couscous met dat lam curry of linzehutspot? Probeer pulserende rauwe bloemkool in je keukenmachine tot het gewenste consistentie heeft bereikt. U kunt zelfs weer een middelgrote of grote courgette in een stapel van noedels door het uitvoeren van het door een spiraal snijmachine, dan zouten en helemaal leeg te zijn.

Zoetstoffen

Voor een natuurlijke koolhydraatarm zoetstof stevia proberen. Stevia is gemaakt van een kruid en is nu op grote schaal beschikbaar in pakket, poeder en vloeibare vorm. HolisticMed.com beveelt aan kunstmatige zoetstoffen zoals sacharine, aspartaam ​​en Splenda (sucralose), maar deze optie ook. Als u ervoor kiest om te voorkomen dat deze kunstmatige zoetstoffen moet u etiketten op koolhydraatarme alternatieven voor de traditionele zoetigheden te lezen.

Overwegingen

Als u de zorg over uw algehele gezondheid en hoeveel je weegt, wil je voorzichtig zijn om vezelrijk (lagere carb) bevatten groente en toezicht te houden op uw consumptie van verzadigde vetten, zelfs wanneer het specifieke dieet je op doet u niet vragen om dat te doen. Hoge inname van verzadigde vetten (in vlees, zuivel, eierdooiers en chocolade) is geïdentificeerd als een belangrijke risicofactor voor hart-en vaatziekten. Het South Beach en Rosedale Diëten hebben geprobeerd om rekening te houden met dit probleem met koolhydraatarme diëten door het stimuleren van de consumptie van vezelrijke producten, mager vlees en vegetarische eiwitten zoals tofu.