Niet-stimulerende Weight Loss Producten voor Dames

Sommige stimulerende middelen kunnen worden gebruikt zonder ernstige gevolgen. Bijvoorbeeld, hoeveel mensen genieten van een kopje of twee van koffie elke ochtend, zonder nadelige bijwerkingen van de cafeïne? Echter, als het gaat om het verliezen van gewicht, je moet voorzichtig zijn over de soorten genotmiddelen u brengen naar je lichaam, en hoe ze worden gecombineerd in pil-vorm. Op zoek naar een afslankproduct dat zal helpen u vet te verbranden, minder eten en gewicht te verliezen zonder zenuwachtig gevoel? Drugs zoals Ephedra en Hoodia zijn niet-stimulerende producten die kunnen helpen bij de vrouwen gewicht te verliezen veilig.

Ephedra

Ephedra is een populaire dieetpil ingrediënt dat vaak gebruikt wordt door vrouwen. Volgens de RAND Corporation, Ephedra - een kruid bekend als Ma Huang - "een klein, dun struik gevonden in Azië, waar het is gebruikt voor een lange tijd als medicijn, als vastgelegd in veel medicinale documenten uit China." Het wordt vaak gecombineerd met cafeïne en andere ingrediënten om te helpen bij gewichtsverlies, dus zorg ervoor dat cafeïne niet op de drug label. Er zijn veel mogelijke bijwerkingen aan het gebruik van Ephedra. De Mayo Clinic waarschuwt voor de mogelijkheid van een hoge bloeddruk, beroerte en een hartaanval, onder anderen.

Hoodia

Pure Hoodia Gordonii producten zijn verkrijgbaar in zowel pil en poedervorm. Hoodia is een stimulant vrij eetlustremmer en is een all-natuurlijke pil gemaakt van iets dat een cactus lijkt. Een stam in de Kalahari woestijn heeft vermoedelijk gebruikt deze plant al duizenden jaren. Het is hypo-allergeen en zelfs vegetarisch. Het moet worden genomen voor de maaltijd, en mag niet worden ingenomen door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met een hoge bloeddruk of iemand jonger dan 18 jaar. Hoodia fans prat op dat er geen schadelijke bijwerkingen.

Weight Loss Product Safety

Wees voorzichtig bij het gebruik van een dieet pil. Alleen maar omdat een dieet pil claimt volledig natuurlijke of veilig in het gebruik zijn, betekent niet dat je moet niet voorzichtig zijn. Stimulerende gratis drugs kan nog vervelende bijwerkingen. Een populaire niet-stimulerende gewichtsverlies product genaamd Hydroxycut werd teruggeroepen in 2009, en de FDA waarschuwde het publiek om te stoppen met het onmiddellijk. Terwijl-stimulant vrij en beweren om vet te verbranden te helpen en verheffen stemmingen, het had ook een lijst van vervelende bijwerkingen, met inbegrip van schade aan de lever.

Up studie over bijwerkingen en mogelijke interacties tussen geneesmiddelen, en, natuurlijk, spreken met uw arts voordat u een product van het gewichtsverlies. Zij kunnen ervoor zorgen dat je de juiste kandidaat voor deze producten, en begeleiden u in de juiste richting voor een optimale gewichtsverlies.