Niet-productieve hoest bij kinderen

Een niet-productieve hoest is een die niet brengen elke slijm. Deze hoest klinken vaak droog, en kan explosief in geluid, alsof het kind hun adem heeft verloren of is verstikking. Bij blijvende, kan een niet-productieve hoest indicatief zijn dat iets anders dan een koude er speelt binnen de borst van het kind en moet worden onderzocht.

Hooikoorts

Een reden voor een droge aanhoudende hoest is seizoensgebonden allergieën, zoals hooikoorts. Wanneer een kind last heeft van hooikoorts zijn neus zwellen in reactieve aan allergenen en pollen in de omgeving. Hoesten is de reactie van het lichaam om puin ruimen of slijm te ademen weer mogelijk te maken. Toe te voegen aan de moeilijkheden met ademhalen en de resulterende droge hoest is de post nasale drip dat vaak gaat met hooikoorts. Hierdoor kan de achterkant van de keel droog gevoel en jeuk en hoesten veroorzaken.

Bronchitis

Bronchitis wordt gekenmerkt door een niet-productieve hoest die de neiging te stijgen in periodes van adem hoesten. Het kind klinkt alsof ze haar adem niet kan vangen. Het kind wheezes en kunnen problemen met slapen en bewegen omdat het niet gelukt om een ​​volledige adem te hebben. Bronchitis moet worden behandeld door een kinderarts als het kan veranderen in longontsteking indien niet verholpen.

Astma

Astma is waar de geest springt in een kind met een aanhoudende niet-productieve hoest als zodanig een hoest is een belangrijk symptoom. Als het kind ook wheezes of maakt een fluit geluid bij het uitademen, heeft slaapproblemen doen om ademloos hoesten, krijgt buiten adem te spelen met vrienden en voelt beklemmend gevoel in zijn borst, is het tijd om naar een arts te praten en te wijzen of de oorzaak is van astma of iets milieu- of viraal.

Milieu Oorzaken

Sommige kinderen zijn gevoelig voor stof en de chemicaliën in de oplosmiddelen we schoon te maken. Dit is wanneer het belangrijk om kennis te nemen van waar en wanneer uw kind hoesten nemen. Het zou kunnen zijn iets in haar omgeving is het activeren van de aanvallen en zo ja, dat kan worden aangepakt en het symptoom moet snel ophouden. Een andere grote irriterend is roken. Children's longen kunnen bijzonder gevoelig voor rook, waardoor hoesten en na verloop van tijd, kan zelfs leiden tot long schrikken.

Ziekte

Als de droge hoest aanwezig is geweest voor een paar dagen, kan het een teken zijn dat het kind ziek is. Een onproductieve hoest kan het begin van iets zo ernstig als een longinfectie om iets net zo gewoon als de griep zijn. Wanneer een hoest indien aanhoudend over drie dagen zijn belangrijk om aan de slag het hoesten gecontroleerd.

Obstructie

Als een kind hoesten en moeite met ademhalen, vraag haar of ze slikte alles. Kinderen kunnen vrij grote objecten, zoals speelgoed delen, klauwplaten van voedsel, zelfs proppen papier geplakt in hun gangen te krijgen. Als een kind heeft een obstructie in zijn keel, doe een snelle uithaal en kijk of je handmatig kan ontwrichten. Zo niet, en je bent niet alleen iemand vragen om onmiddellijk 911 bellen terwijl u zorg te beheren. Als alleen, beheren de zorg voor twee minuten en dan bel 911. U moet ze stevig te raken met de hiel van je hand tussen hun zou moeten messen, en staan ​​achter en stak omhoog uit de maag om onder de ribben. Borstelen met een jeugd CPR klasse vertelt u alles wat u moet weten.

Een niet-productieve hoest kan vele oorzaken hebben. Kijken naar de elementen rondom de hoest en het gedrag van het kind zal helpen lokaliseren de exacte oorzaak.