Niet Ketogenic koolhydraatarme diëten

In tegenstelling tot de publieke opinie, kan een laag-koolhydraten dieet zeer effectief zijn, zelfs als je lichaam nooit een staat van ketose, waarbij het lichaam begint met behulp van vet als primaire brandstof bron bereikt. Om ketose te bereiken, moet u uw dagelijkse inname van koolhydraten te houden tot ongeveer 30 gram of minder voor weken. Dit is niet haalbaar voor veel mensen, maar vrees niet --- er zijn tal van gezonde low-carb diëten die niet afhankelijk zijn van het bereiken van deze vetverbrandende staat om hun doelen te bereiken. De volgende zijn twee van de meest populaire methoden.

Carb Cycling Dieet

Één niet-ketogeen, koolhydraatarme aanpak is Carb Fietsen, ontwikkeld door Matt McGorry. Carb fietsen is het perfecte dieet voor iemand die wil om hun inname van koolhydraten te snijden zonder te lijden aan een performance drop-off in de sportschool. Op dit dieet, je elke dag van de week als ofwel een lage, matige of hoge carb dag aanwijzen. Je hebt twee hoge carb dagen, twee middelgrote en drie low carb dagen toe te wijzen als het je past, maar het wordt aanbevolen dat u uw hoge en middelhoge carb toelage sparen voor dagen waarop je beweegt, met een hoge carb dagen gereserveerd voor gewichten en matige carb dagen gebruikt voor cardiovasculaire training (of meer gewicht sessies). Op de dagen dat je niet helemaal op te leiden, of dagen waar je alleen uitvoeren met lage intensiteit cardio-activiteiten, plannen voor een low carb dag. Zodra u uw schema set, eten in overeenstemming met deze richtlijnen: Op hoge dagen verbruiken ongeveer 2 g koolhydraten per kilo lichaamsgewicht; op medium dagen consumeren 1 g koolhydraten per kilo lichaamsgewicht; en op lage dagen verbruiken slechts 0,5 gram per kilo lichaamsgewicht.

Deze constante fluctuatie in de inname van koolhydraten houden je uit ketose, terwijl ervoor te zorgen dat u voldoende energie voor uitdagende workouts. Vijf dagen van de week wordt u het eten van relatief weinig koolhydraten, die hetzelfde soort vet verlies zou je zien op een ketogeen dieet zal stimuleren, maar zonder overdreven restricties.

Voor de beste resultaten, houd je koolhydraten keuzes als "schoon" mogelijk, vasthouden aan natuurlijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, haver, zoete aardappelen en volkoren granen. Hoe schoner je eet wanneer je "carb up," hoe groter de resultaten zie je op de weegschaal en in de spiegel.

7 Regels Dieet

De 7 Regels Diet is een ander alternatief, dat de inname van koolhydraten beperkt, waardoor voor een snelle vet verlies zonder het plaatsen van het lichaam in ketose. De 7 Regels dieet werd uitgevonden door Dr John M. Berardi, een voedingsdeskundige die stelt dat het wordt gebruikt door al zijn klanten, ongeacht of ze zijn bank aardappelen of professionele atleten. Dit geeft aan het nut ervan als een all-round low-carb benadering van voeding die goed werkt voor alle soorten lijners.
De 7 Regels zijn:

Consumeer kleine maaltijden om de twee tot drie uur. Consumeren magere eiwitten bij elke maaltijd --- vlees, vis, kip of eieren. Consumeer groenten en fruit bij elke maaltijd. Consumeer koolhydraten uit alleen fruit en groenten --- dit zal uw dagelijkse inname van koolhydraten vrij laag te houden zonder het invoeren van ketose, zo weinig mensen de neiging om kloof op fruit en groenten. Verbruiken ten minste 25 procent van je dagelijkse calorieën uit vet, waaronder vis, vlas of olijfolie; dierlijke vetten; en natuurlijke vetten zoals avocado's. Drink alleen zero-calorie dranken. Verbruiken slechts stevige maaltijden --- geen "vloeibare voeding" is toegestaan.
De constante instroom van zowel groenten en fruit zal voldoende koolhydraten om je lichaam te voorkomen dat ketose te bieden, maar de algehele "netheid" van het voedsel keuzes houden u afstoten van gewicht op een vrij snel tempo.