Niet-chirurgische Scoliose Behandelingen

Niet-chirurgische Scoliose Behandelingen

Alle stekels zijn gebogen wanneer waargenomen vanaf de zijkant, maar een normale rug is recht, gezien vanaf de voorkant. Volgens de National Scoliose Foundation, ongeveer twee tot drie procent van de bevolking stekels vervormd genoeg is om behandeling.

Wat is scoliose?

Scoliose is een misvorming van de ruggengraat die een merkbare kromme veroorzaakt wanneer gezien van voren, vooral wanneer de kromming verergert tijd.

Hoe wordt scoliose gediagnosticeerd?

Een arts zal controleren of er een familiale voorgeschiedenis van scoliose, onderzoekt het lichaam van buitenaf te controleren op asymmetrie en kunnen röntgenfoto's te bestellen. Als de kromming van de wervelkolom wordt nog erger na verloop van tijd, zal de arts de diagnose van scoliose.

Braces

Moderne plastic beugels zijn uitgedacht om het lichaam en zijn bedoeld bijna onzichtbaar onder kleding zijn. Ze zullen niet genezen scoliose, maar moet de kromming te houden van verdere vooruitgang.

Milwaukee Brace

De Milwaukee brace omvat het hele bovenlichaam en heeft een halsring voor krommingen van de bovenste ruggengraat. Dit type brace dagelijks gebruiken.

Observatie

Voor kleine krommingen, kan een arts adviseren gewoon bewaken van de toestand in de tijd. Milde scoliose bij sommige kinderen verbetert zonder tussenkomst als ze de puberteit bereiken.

Alternatieve therapieën

Volgens de Mayo Clinic, zijn chiropractie, massage en spierversterkende oefeningen niet bewezen scoliose genezen. Echter, deze alternatieve therapieën worden gebruikt in combinatie met bewezen behandelingen voor pijn veroorzaakt door scoliose verminderen.