Nieren Infectie Symptomen

Nier-infecties zijn zowel pijnlijk en gevaarlijk. De pijn kan zo ernstig zijn dat een reis naar de eerste hulp noodzakelijk zal zijn. In het beste geval zal bewegen pijnlijk zijn en cranberry sap cocktail zal je beste vriend zijn.

Soorten

Types van nier-infectie symptomen zijn onder meer pijn in de rug, vaak moeten plassen, troebele urine met een sterke geur, nycturie (drang om te plassen 's nachts), brandend gevoel bij urineren, buikpijn of druk, koorts, hematurie (bloed in de urine) en pijn in de lies . Nier-infectie symptomen zuigeling zijn prikkelbaarheid, verlies van eetlust en bedplassen (enuresis). Het identificeren van ernstige nier-infectie symptomen kunnen hoge koorts meer dan 101 graden Fahrenheit. Uitputting / vermoeidheid, nachtelijk zweten, misselijkheid of braken, rillingen / schudden en ook kan verwarring optreden. Door krachtig schudden en rillingen garandeert een reis naar het ER naar de ernst van de infectie te controleren.

Identificatie

Nadat u tests, waaronder echo, urineonderzoek, urine input en output te ondergaan, zal de arts te komen tot een diagnose en je kan een pijnstiller in het ziekenhuis ontvangen. Hij kan dan voorschrijven geneesmiddelen genaamd chinolonen, zoals norfloxacine (Noroxin) en ciprofloxacine (Cipro), de nier infectie. Hij kan ook pijnstillers precribe in de vorm van Vicodin en Phenergan.

Voordelen

Cranberry sap cocktail of cranberry capsules zijn gunstig voor nier-infectie in die cranberry's zijn een natuurlijk antibioticum. Het doorspoelen van het lichaam met cranberry sap cocktail helpt ontdoen nierinfectie natuurlijk. Door veel te drinken helpt schoon uit de renale systeem, evenals het behoud van je goed gehydrateerd.

Preventie / Solution

Voor vrouwen, veeg van voor naar achter om verontreiniging van anus tot urethra te voorkomen.
Neem een ​​douche in plaats van baden om overtollig water waardoor irritatie voorkomen.
Urineren vaak, vooral na het vrijen.
Laat cranberrysap niet in als je het nemen Coumadin of warfarine. De combinatie kan bloedingen veroorzaken.
Vermijd vrouwelijke producten, douchen, of sprays; deze producten irriteren gevoelige huid.
Was genitalia zorgvuldig, grondig spoelen met gewoon water.
Houd gehydrateerd - drink veel heldere vloeistoffen. Vermijd citrusvruchten of suikerhoudende dranken omdat deze de plasbuis wakkeren.
Gebruik een verwarmingselement op de maag of de zijkanten om de pijn te verlichten.
Rest zoveel mogelijk.
Neem een ​​pijnstiller om de symptomen te verlichten.

Overwegingen

Veel aandoeningen kunnen nierinfecties zoals zwangerschap, kanker, nierstenen en problemen in de urinewegen veroorzaken. Vrouwen zijn gevoelig voor nier-infecties door blootstelling aan bacteriën tijdens geslachtsgemeenschap die dan reizen door de urinewegen in de blaas en blijven de nieren.