New Jersey Health Insurance Programs

New Jersey Health Insurance Programs

De staat New Jersey, net als veel andere landen, biedt een aantal van de ziektekostenverzekering plannen om haar burgers. Deze plannen zijn vooral gericht op bewoners en werkgevers in nood, en zijn over het algemeen ontworpen om de gezondheidszorg beter betaalbaar te maken. Twee van de plannen die worden aangedreven door de staat werden vastgesteld in 1992, als onderdeel van de gezondheidszorg hervorming van de wetgeving van New Jersey. Deze plannen vergemakkelijken gezondheidszorg dekking voor particulieren en kleine bedrijven. Twee meer plannen, Medicaid en NJ Protect, zijn ontstaan ​​als gevolg van de federale gezondheidszorg wetgeving om personen met speciale behoeften te dekken.

NJ Medicaid

Net als de meeste staten, een van de grootste ziektekostenverzekering programma's in New Jersey biedt is Medicaid. Medicaid is een federaal mandaat state-programma dat hulp aan individuen en gezinnen in nood biedt. Het wordt beschouwd als een inkomensafhankelijke programma, zodat gezinnen moeten toepassen en in aanmerking komen om de dekking te krijgen door middel van dit programma. In aanmerking te komen voor Medicaid hulp in New Jersey, moet je een legale inwoner van de staat en een Amerikaanse burger te zijn. Medicaid is alleen beschikbaar voor gezinnen met lage inkomens met kinderen ten laste, een laag inkomen personen ouder dan 65 jaar, mensen die blind zijn of permanent gehandicapten en zwangere vrouwen.

Kleine Werkgever Health Benefits Program

Kleine bedrijven hebben vaak een moeilijke tijd het verstrekken van ziektekostenverzekering voor hun werknemers. Dit kan het moeilijker maken voor deze bedrijven om te concurreren met grotere bedrijven of om een ​​goed gekwalificeerde medewerkers aan te trekken. Om u te helpen aanpakken van deze problemen en het ondersteunen van kleine zaken, de staat New Jersey creëerde een programma in 1992 riep de Kleine Werkgever Health Benefits Program, of SEH. Werkgevers komen in aanmerking om de dekking voor hun werknemers te kopen door middel van dit programma wanneer zij in dienst tussen de twee en 50 mensen op een full-time basis.

Individuele Health Coverage Program

De staat New Jersey creëerde ook de Individual Health Coverage (IHC) Programma in 1992 tot de toegang van bewoners tot ziektekostenverzekeringen verbeteren. Dit programma stelt individuen en gezinnen die niet gedekt zijn door hun werkgever of door een andere overheid programma om een ​​ziektekostenverzekering te kopen van een eigen vervoerder. New Jersey bewoners die besloot om de dekking te kopen door middel van dit programma zijn gegarandeerd de mogelijkheid om hun dekking te vernieuwen wanneer hun abonnement afloopt. In aanmerking te komen voor dit programma, moet een individu een inwoner van New Jersey, moeten niet in aanmerking komen voor een bestaande werkgever op basis van of door de overheid gesteunde plan, en moeten niet in aanmerking komen voor Medicaid of Medicare zijn.

NJ Protect

Een van de nieuwere ziektekostenverzekering programma's in New Jersey wordt genoemd NJ Protect. Dit programma is gemaakt met de gedeeltelijke uitvoering van het federale Patient Protection and Affordable Care Act, die werd aangenomen door het Congres in 2010. Deze wetgeving wordt vaak aangeduid als de gezondheidszorg hervorming wetsvoorstel in de populaire media. NJ Protect is ontworpen om te voorzien in de gezondheidszorg dekking voor degenen die niet kunnen ontvangen of zich veroorloven het te wijten aan een reeds bestaande medische aandoening. Het programma biedt dekking vanaf de eerste dag van inschrijving aan een reeds bestaande aandoening te behandelen en zorgen voor preventieve zorg. Om in aanmerking te komen, moet een individu een New Jersey bewoner en een Amerikaanse burger of wettelijk gedocumenteerd alien zijn. Daarnaast moet het individu een reeds bestaande aandoening zonder gezondheidszorg dekking voor ten minste zes maanden.