New Carpet & Astma

New Carpet & Astma

Veel huiseigenaren met astma zal twee keer nadenken voordat ze overwegen het plaatsen van vloerbedekking in een deel van hun huis, zelfs kleine gebieden, zoals in de kast, of alleen in de woonkamer of slaapkamer. De reden dat ze denken dat deze vloeren optie over nagedacht is vanwege de misvattingen geassocieerd tussen tapijt en astma.

Misvattingen

Het is een algemene misvatting dat mensen die vaak last hebben van allergie├źn of astma dient te vermijden tapijt in hun huizen.

Oorzaak

De oorzaak hiervoor verkeerd overtuiging is dat nieuwe tapijten soms duidelijke geur die astma agiteren bevatten. Tapijt is ook bekend om vuil, stof en zelfs schimmel die zowel astma en allergie├źn roeren haven.

Waarheid

Het vermogen van het tapijt te vangen vallende stof, vuil, haren van huisdieren en andere losse delen en houd ze uit te recirculeren in de lucht is eigenlijk zeer gunstig voor mensen die astma veroorzaakt door deze stoffen.

Opties

Om astma veroorzaakt door de geur van nieuwe vloerbedekking te voorkomen, kiezen voor een milieuvriendelijk type tapijt gemaakt van planten en gegarandeerd niet-astma-inducerende dampen bevatten.

Preventie / Solution

Om astma te voorkomen omhoog acteren in een tapijt thuis, stofzuigen het tapijt regelmatig om ophoping van stof en vuil te verwijderen en plaats luchtfiltratiesystemen in tapijt kamers.