Nevada Medicaid in aanmerking te komen

Nevada Medicaid in aanmerking te komen

Nevada Medicaid helpt meer dan 240.000 lage inkomens bewoners betalen voor diverse medische en gezondheidszorg kosten. Het Medicaid-programma wordt gefinancierd door de staat en federale overheden. Medicaid diensten voordelen zoals wellness zorg, doktersbezoeken, prenatale zorg, nood-en chirurgische kosten, geneesmiddelen op recept en nog veel meer. In aanmerking te komen en andere vereisten voor Nevada Medicaid worden beheerst door de Afdeling van Nevada van de financiering van de gezondheidszorg en beleid.

Inkomen Beperkingen

Nevada Medicaid in aanmerking te komen is het inkomen gebaseerd. Dit betekent dat het inkomen van de ontvanger niet hoger kan zijn dan een bepaald percentage van het federale niveau armoede. In Nevada, kan Medicaid in aanmerking komende personen niet inkomen dat 133 procent van het federale niveau armoede overschrijdt. Personen met een medische noodzaak, zoals onverzekerde zwangere vrouwen, kunnen in aanmerking komen voor Medicaid als hun inkomen ligt tussen 133 procent en 185 procent van het federale niveau armoede.

In aanmerking komen Groepen

Federale wet vereist dat de staat Nevada om automatisch bieden Medicaid dekking aan personen die sociale bijstand ontvangen. Onder de in aanmerking komende groepen van Medicaid ontvangers zijn gezinnen met lage inkomens met kinderen, Supplemental Security Income ontvangers, baby's van Medicaid in aanmerking komende moeders, kinderen onder de zes met een beperkt gezinsinkomen, en de ontvangers van adoptie en pleegzorg hulp.

Nevada Medicaid is ook beschikbaar voor bewoners die meer eisen dan het inkomen, maar hebben een medische noodzaak. Andere Medicaid in aanmerking komende groepen zijn onverzekerde vrouwen die zijn gediagnosticeerd met borst- of baarmoederhalskanker, gehandicapte kinderen die thuis gezondheidszorg en kinderen in de leeftijd tussen 18 en 21 die van pleegzorg nodig hebben.

Nevada Check Up

Nevada check-up is de toestand van de ziektekostenverzekering programma voor kinderen van gezinnen die niet in aanmerking komen voor Medicaid omwille van hun inkomen, maar hun inkomen is nog te laag om veroorloven kwaliteit gezondheidszorg dekking. Gezinsinkomen moet op of onder 200 procent van het federale niveau armoede. Het programma omvat arts, chiropractor en tandheelkundige diensten, alsmede visie, ziekenhuis, poliklinische en hulpdiensten.

Overwegingen

Nevada Medicaid is beschikbaar voor bewoners die hebben andere bronnen van de gezondheidszorg dekking, maar sommige beperkingen zijn van toepassing. Medicaid betaalt als een laatste redmiddel. Wat dit betekent is dat als een ontvanger wordt gedekt door andere ziektekostenverzekering, die dekking medische kosten eerst betalen en Medicaid zal de resterende middelen te betalen na initiële dekking grenzen zijn uitgeput. Aspirant-Nevada Medicaid ontvangers moet elke en alle bronnen van zorgverzekering openbaren over de aanvraag voor Medicaid om een ​​goede aanmerking te komen met state diensten en programma's te waarborgen.