Neuromusculaire Ziekten

Neuromusculaire Ziekten

Volgens de Medline Plus, neuromusculaire ziekten veroorzaakt door neuronen beter of breken. Wanneer neuronen verslechteren, spieren verliezen hun verbinding met het zenuwstelsel en uiteindelijk breken of te zwak wordt. Enkele van de meest voorkomende symptomen die gepaard gaan met neuromusculaire ziekten zijn spiertrekkingen, pijn, pijn, krampen, en gewrichtsproblemen. Enkele van de meest voorkomende neuromusculaire ziekten omvatten amyotrofische laterale sclerose, spierdystrofie, myasthenia gravis, spinale bulbaire musculaire atrofie en de ziekte van Parkinson.

Spierdystrofie

Medline Plus verklaart dat spierdystrofie verwijst naar een groep van aandoeningen die de spieren zwak maken. Na verloop van tijd deze aandoeningen veroorzaken spierweefsel verslechteren. Volgens de Mayo Clinic, de symptomen van spierdystrofie zijn spierzwakte, gebrek aan coördinatie, progressief verlammende, frequent vallen, grote kuitspieren, moeilijk lopen of springen, en milde mentale retardatie. Spierdystrofie wordt veroorzaakt door een genetische mutatie.

Amyotrofische Lateraal Sclerose

Volgens de Mayo Clinic, amyotrofische laterale sclerose (ALS) veroorzaakt extreme spierzwakte en uiteindelijk tot de dood. Lou Gehrig's ziekte is de meest voorkomende naam voor ALS. Ongeveer 1 tot 3 personen uit elke 100.000 mensen over de hele wereld hebben de ziekte. De meeste van de tijd dat de artsen niet weten wat de oorzaak van ALS. Een van de eerste tekenen van ALS is spiertrekkingen, onduidelijke spraak, en zwakke ledematen.

Myasthenia gravis

Volgens de Mayo Clinic, myasthenia gravis resulteert in een snelle vermoeidheid en zwakte van het lichaam van de vrijwillige spieren. De primaire oorzaak achter myasthenia gravis is het verband tussen zenuwen en spieren breken. Myasthenia Gravis geen behandeling, maar er zijn manieren om symptomen geassocieerd met de ziekte te verlichten. Ongeveer 2 op de 10.000 mensen hebben myasthenia gravis, en de ziekte komt vaker voor bij vrouwen onder de leeftijd van 40 en mannen boven de leeftijd van 60 jaar.

Spinal bulbaire musculaire atrofie

Volgens het National Institute of Health, spinale bulbaire musculaire atrofie leidt tot lagere motorische neuronen geleidelijk verslechtert. Dit resulteert in spierzwakte, fasciculatie en spinale spieratrofie en bulbaire musculaire atrofie alleen voorkomen bij mannen. Volgens MDA.org, spinale bulbaire musculaire atrofie optreedt bij volwassenen tussen de leeftijden van 30 en 50 het vaakst. Spinale bulbaire musculaire atrofie is een neuromusculaire ziekte die heel langzaam vordert in de loop van tientallen jaren.

Ziekte van Parkinson

Volgens de Mayo Clinic, ziekte van Parkinson is een ziekte die langzaam zoals spinale bulbaire spieratrofie doet ontwikkelt. De eerste en meest voorkomende symptoom van ziekte van Parkinson is tremoren in iemands hand. Er is nog geen genezing voor de ziekte van Parkinson, maar er zijn medicijnen die kunnen helpen om de symptomen te verlichten. Andere symptomen van de ziekte van Parkinson omvatten vertraagde, stijve spieren, verminderde houding en evenwicht, verlies van automatische beweging, spraak verandert, en dementie. Ziekte van Parkinson wordt veroorzaakt door gebrek aan dopamine, een chemische stof die bestaat in de hersenen. Gebrek aan dopamine ontstaat wanneer hersencellen die normaal dopamine worden aangetast of sterven.