Neurologiske tilstande forårsaget af svær angst

Angst er den mest udbredte psykisk sygdom i USA, plager mere end 40 millioner voksne. Problemer som følge af svær angst udgøre mange udfordringer for Lidende daglige liv, hvilket kan føre til yderligere, lige så alvorlige medicinske spørgsmål. I de senere år har en række neurologiske lidelser --- udløst af problemer med angst --- bliver mere almindelige.

Når en stor angst angreb strejker, nerverne i hjernen bliver overbelastet og have en hård tid at formidle de rette, afbalancerede signaler til resten af ​​kroppen. Denne forskel i hjernen kemikalier kan føre til neurologiske tilstande, der kan køre farveskala fra milde og sjældne til svær og kronisk.

En søvnforstyrrelse som vedvarende søvnløshed er et mønstereksempel på en neurologisk problem, der kan være rodfæstet i høje angst niveauer. Ubalancen af ​​kemikalier i hjernen, parret med den kraftige stigning i adrenalin, der ledsager en angst angreb, kan gøre at falde i søvn en monumental opgave. Ligeledes kan mild til moderat hovedpine foråret op regelmæssigt som følge af angst, på grund af stress placeret på krop og sind i løbet af en panik episode. Nogle af de mest almindelige neurologiske tilstande anlagt den ved angst omfatter kronisk træthed, konstant svimmelhed og vedholdende krop svaghed. I alle disse neurologiske lidelser, brug af anti-angst medicin, søvn hjælpemidler eller muskel relaxers, ordineret af en læge, kan gøre smerten meget mere overskueligt.

Der er også mere alvorlige neurologiske sygdomme, der kan opstå som et resultat af angst. Taleproblemer, krampeanfald og et tab af eller ændring i fornemmelser i huden har været kendt for at være anlagt den ved hævede angst niveauer. De, der kæmper med svær angst har også rapporteret problemer med synet, manglende koordinering og seksuel dysfunktion. Restless ben syndrom, defineret som ukontrollabel trang til at bevæge eller ryste benene, kan også have sin oprindelse i angst. I alle disse tilfælde bør en læge konsulteres. Heldigvis er der mange medikamenter på markedet i øjeblikket, der kan hjælpe modvirke disse problemer og hjælpe med at dæmpe angst og panik.

Mange af disse lidelser, som til den angst-redet sind, kan synes uhelbredelig, er faktisk ret overskuelige. Efterhånden som flere og flere mennesker er diagnosticeret med angst, er også antallet af neurologiske tilstande på vej op. Dette har drevet det videnskabelige samfund til at skabe specifikke lægemidler målrettet til disse betingelser. Ofte gange, er virkningerne af den medicin hjulpet af supplerende behandlingsformer såsom rådgivning, meditation, afslapning teknikker og hypnose.