Neurologische Aandoeningen & Symptomen

Neurologische Aandoeningen & Symptomen

Elke actie of reactie van het menselijk lichaam maakt wordt door het zenuwstelsel. Neurologische aandoeningen kunnen plotseling verschijnen en kunnen worden veroorzaakt door dingen zoals infecties en aangeboren afwijkingen. Neem contact op met een arts als u een van deze symptomen ervaart.

Meningitis

Meningitis wordt veroorzaakt door bacteriële en virale infecties van de membranen rond het ruggenmerg en de hersenen. Tekenen van meningitis kan plotseling verschijnen en omvatten hoge koorts, aanhoudende hoofdpijn, misselijkheid en braken. Veranderingen in het normale gedrag zoals verhoogde vermoeidheid en verwardheid zijn ook gemeld. Zuigelingen kunnen samentrekken meningitis en weergeven koorts, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Als u of iemand die je kent ervaart een van deze symptomen een arts raadplegen.

ADHD

ADHD staat voor Attention Deficit-Hyperactivity Disorder en is een neurologische gedragsstoornis. ADHD treft tussen 3 en 5 procent van de kinderen in de VS volgens de National Institute of Neurological Disorders. Patiënten hebben moeite blijven gericht op een taak en het uitoefenen van de juiste remming. Symptomen van ADHD zijn overmatige praten, waardoor projecten en taken af ​​te werken, friemelen en moeilijkheden bij het betalen aandacht. Deze symptomen meestal verschijnen in de kindertijd, maar kan ook bij volwassenen worden gediagnosticeerd.

Bell's Palsy

Bell's palsy gekenmerkt door een tijdelijke verlamming van het gezicht die doorgaans wordt veroorzaakt door trauma of beschadiging van de zenuwen van het gezicht. Bell's palsy is de nummer 1 oorzaak van aangezichtsverlamming. In zeldzame gevallen kan beïnvloeden beide zijden van het gezicht, maar het is meestal een zijde door een zenuw. Symptomen van Bell's palsy verschijnen plotseling en hebben meestal een hoogtepunt bereikt met 48 uur. Deze symptomen kunnen zijn: spiertrekkingen, hangend in een hoek van de mond of een ooglid, en kwijlen.

Multiple Sclerose

Multiple sclerose is een onvoorspelbare ziekte met complicaties en symptomen die kunnen variëren van minimaal tot verwoestende. De precieze oorzaak van MS is onbekend, maar het aangenomen, wordt veroorzaakt door het immuunsysteem aanvallen myeline, het lichaam zenuw isolator. De eerste symptomen van MS zijn dubbel en wazig zien, spierzwakte, en een slechte coördinatie. In het ergste geval, MS veroorzaakt gedeeltelijke en volledige verlamming.

Epilepsie

Epilepsie is een aandoening die optreedt wanneer de zenuwen van de hersenen abnormaal beginnen vuren. Epilepsie wordt veroorzaakt door een verstoring van de normale neuronactiviteit. Neurale activiteit kan worden verstoord door tal van zaken, waaronder abnormale zenuwbanen in de hersenen, tumoren, meningitis, dementie, en een onbalans van neurotransmitters of chemicaliën die het vervoer signalen naar de zenuwen. Dit kan soms leiden tot vreemde gewaarwordingen, gedrag en emoties. Stuiptrekkingen, verlies van bewustzijn, en spierkrampen zijn ook symptomen van epilepsie.