Net Activiteiten en Autisme

Net Activiteiten en Autisme

Autisme is een neurobiologische aandoening die een ernstige impact hebben op hoe de patiënten met elkaar samenwerken en communiceren met anderen heeft. Mensen met autisme moeite hebben meestal begrijpen gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en contextueel gepast gedrag, die het moeilijk maken voor hen om deel te nemen aan sociale activiteiten. Het internet biedt mensen met autisme zowel een toevluchtsoord en een plek om te socialisatie technieken, onder andere vaardigheden te leren, in een niet-bedreigende omgeving.

Social Networking

Social networking heeft niet alleen een revolutie in hoe niet-autistische mensen communiceren, het heeft mensen met autisme manieren om elkaar, bieden ondersteuning en leren om te gaan met anderen. De meeste in-persoon autisme steun groepen beschikken over een online component, en velen gebruiken platforms zoals Facebook te communiceren.

Facebook kan een van de meest populaire social networking sites voor jongeren met autisme, en heeft honderden groepen en fanpagina's gewijd aan autistische problemen. De pagina "Kunstenaars en Autisme" - gewijd aan de kunst van of over mensen met autisme - is populair genoeg om ruim 5.000 fans.

Autisme Websites en Forums

Wrongplanet.net is een immens populaire forum voor mensen met autisme, met leden en actieve deelnemers, variërend van Aspergian savants, om non-verbale & ldquo; laag functioneren & rdquo; mensen met Kanner & rsquo; s of traditionele autisme, die zo welsprekend typt als elke & ldquo; normale & rdquo; persoon. Autisme Vrouwen & rsquo; s Network is een website en de non-profit organisatie gewijd aan het helpen van vrouwen met autisme. Het beschikt over podcasts met vrouwen en meisjes met autisme die zijn geslaagd in hun dagelijks leven. De site heeft ook een forum waar discussies over autisme niches zoals GLBT autisten, intersexed autisten en meer zijn niet ongebruikelijk.

Onderwijs

Veel mensen met autisme houden van het verwerven van informatie, het onthouden van feiten en met complexe discussies over esoterische onderwerpen. Anderen kunnen een verstandelijke handicap die hen van doen hebben, maar alle autisten kunnen waardevolle dingen online te leren.

Voor kinderen en volwassenen die hebben een verstandelijke beperking, zijn er educatieve sites gewijd aan mensen met een handicap. Autisme-specifieke sites variëren sterk in wat wordt aangeboden. Mensen met autisme bijna universeel hou programma's die zich richten op de geschiedenis, feitelijke informatie, kunst, muziek, techniek en / of technologie.

Veel mensen met het syndroom van Asperger, een vorm van autisme, hebben een talent voor het extraheren van informatie van het internet snel en efficiënt, maar hebben de neiging om te verdwalen volgende link na link naar de volgende verleidelijke stukje informatie.