Negen Nuttige tips over hoe om Bug & Insectenbeten Identificeer

Negen Nuttige tips over hoe om Bug & Insectenbeten Identificeer

Met zijn warme weer en zonnige dagen, in de zomer is een seizoen populair voor op de camping, met een bal spelen, picknicken en varen, onder andere outdoor-activiteiten. Tijd doorbrengen buiten is een integraal onderdeel van de zomer het leven en, helaas, samen met het onvermijdelijk komt de jeuk en irritatie van het krijgen van een aantal insectenbeten.

Teken

Teken zijn een van de meest gehate insecten de outdoor's. Zodra een teek u heeft gevonden, hij begraaft zijn hoofd in je huid, voeden met uw bloed. Omdat teken hebben direct contact met de bloedbaan, kunnen ze ziekten verspreiden, zoals de ziekte van Lyme en Rocky Mountain spotted fever. Het identificeren van een tekenbeet is makkelijk, als vaker wel dan niet, zal de teek nog niet van je lichaam. Als je een teek op je vindt, verwijder deze dan goed. Gebruik een pincet om de teek zo dicht te begrijpen, om uw huid mogelijk, en trek het recht naar buiten met een langzame, gestage beweging. Als het niet goed uitgetrokken, kan haar spreekbuis begraven blijven in je huid.

Muggen

Muggen zijn vergelijkbaar met teken in dat ze ook voeden met uw bloed. Gelukkig, het is veel meer zeldzaam om een ​​ziekte oploopt van een Noord-Amerikaanse mug. Muggenbeten zijn vrij algemeen en worden geïdentificeerd als kleine rode bultjes op de huid die vaak kan leiden tot extreme jeuk. De bult zal ontwikkelen op het punt van de beet en irritatie van de mug binnenkomst duurt gewoonlijk 4-6 dagen.

Black Widow Spiders

Zwarte weduwe spinnen zijn een van de meest giftige spinnen in de natuur. Hun neiging beten veroorzaken stekende pijn de arm of been, maar kan ook pijnloos. De beet zelf zal verschijnen als twee kleine rode puntjes. Het gebied rondom de beet kan rood en gevoelig worden. Braken, misselijkheid, ernstige spierkrampen en inbeslagneming: snel nadat je gebeten, kan u een van de volgende symptomen. Raadpleeg onmiddellijk medische hulp.

Chiggers

Chigger beten verschijnen in clusters van 6 tot 15 kleine rode striemen op de huid. Hoewel de eerste beten zijn niet pijnlijk, het cluster van hobbels wordt erg jeuken. De striemen kan duren tot 10 dagen, hoewel hun jeuk draagt ​​meestal na 5 tot 7 dagen. Crèmes kunnen worden gekocht over de toonbank bij uw plaatselijke apotheek om jeuk te verminderen.

Bruine kluizenaar spinnen

Bruine kluizenaar beten kan ook heel gevaarlijk, gelukkig, kunnen ze behandeld worden en zijn heel gemakkelijk te herkennen. Bruine kluizenaar beten rood en wit, waarbij de vorm van een roos. Zij zullen dan blaren over en word zeer pijnlijk.

Fire Ants

Brand mieren, gemeenschappelijk voor het zuidoosten van de Verenigde Staten, zijn een ander gemeenschappelijk zomer plaag. Brandmieren, steken uit de buik, kunnen er kleine, rode, bijenkorf-achtige irritaties op de huid. De eerste steek zal branden, vandaar de naam. Een brand mier steek ziet eruit als een kleine rode bult, doorgaans met een kleine witte dop op de top, die te zien zijn vergelijkbaar met een puistje.

Bijen en wespen

Bijen en wespen zijn enkele van de meest voorkomende beten ervaren tijdens de zomermaanden. Bijen en wespen zijn gemakkelijk te herkennen als je meestal ziet de bijen of wespen steken je. Ook bij contact met de stinger, krijgt u een scherpe prik voelen. Bijen en wespen leveren pijnlijke steken, maar gevaarlijker is de mogelijkheid van een allergische reactie. Als u allergisch bent voor bijen of wespen zijn, op het gebied van contact waarschijnlijk opgezwollen raakt, en in het geval van een ernstige allergie, kan je keel dicht omhoog. Als u een bekende allergie voor bijen en wespen, voeren rond een epinefrine auto-injector, ook wel bekend als een EpiPen, wanneer je buiten bent.

Vlooien

Vlooien zijn een andere uitwendige parasiet die bloed zoogdier voeden. Vlooien zijn vergelijkbaar met de teek omdat zij begraven hun kop diep in de huid. Hoewel hun werkelijke beten zelden gevoeld, zal vlooienbeten rood worden en beginnen te ernstig jeuken. Net als vlooien, vlooienbeten normaal voorkomen in grote clusters. Vlooien dieren, zoals honden en katten bewonen, en het is gebruikelijk dat ze binnen via huisdieren die besteden veel tijd buiten gebracht.

Bed Bugs

Bedwantsen zijn kleine parasitaire insecten die hun naam krijgen van hun gewoonte om te bellen matrassen thuis. Hierdoor zijn zij gewoonlijk opgepikt in het bed van hotels. Bed bug bites ook verschijnen in clusters. Ze zijn kleiner in omvang dan chigger beten en ze worden erg rood en geïrriteerd. Soms is de beten kunnen verschijnen gedefinieerd en de andere keer de gebeten gebied wordt rood en vlekkerig zijn. Als u een bed bug besmetting, goed te desinfecteren uw matras en lakens meteen.