Negatieve Energie Foods

Negatieve Energie Foods

De term "negatieve-energie voedsel" is synoniem met de term "negatieve-calorie voedsel" en verwijst naar hoe je lichaam verteert het voedsel dat je eet. Een calorie is een eenheid van energie en ongebruikte energie wordt opgeslagen in het lichaam voor later gebruik. Het lichaam heeft een bepaald aantal calorieën of eenheden energie, het voedsel dat het binnenkomt verteren. Een 'negatieve calorieën' voedsel betekent niet dat het geen calorieën; betekent dat het bevat minder calorieën dan het lichaam nodig heeft om te verteren. Wanneer dit gebeurt, wordt het lichaam gedwongen om de opgeslagen energie te gebruiken om het verteringsproces te voltooien. Veel mensen geloven dat het gewichtsverlies is een gevolg van het eten van 'negatieve calorieën' voedingsmiddelen. Donald Hensrud, MD ,. een preventieve geneeskunde specialist met de Mayo Clinic, geeft toe dat "dit in theorie mogelijk is, maar er zijn geen betrouwbare wetenschappelijke studies bewijzen dat bepaalde voedingsmiddelen zijn 'negatieve calorieën' of dat deze voedingsmiddelen helpen bij gewichtsverlies" Zie Reference 1. "

Groenten en Fruit

De meeste "negatieve calorieën" food lijsten bestaan ​​voornamelijk uit fruit en groenten. Vanwege de grote hoeveelheid vezels in verse groenten en fruit, het lichaam meer energie te verteren dan ze bieden. Omdat het lichaam heeft om opgeslagen energie te gebruiken om dit soort voedsel te verteren, worden ze aangeduid als "negatieve-energie voedsel" door dieet goeroes "See Reference 1."

Lean Protein

Lean-eiwit voedingsmiddelen zoals kip, kalkoen, vis en eieren zorgen voor een gevoel van volheid en daarmee de eetlust te onderdrukken. Eiwitten hebben ongeveer hetzelfde aantal calorieën verteerbaarheid zij. Dit betekent dat ze zijn opgenomen in vele soorten diëten omdat de verbruikte calorieën en het aantal verbrande calorieën, in zekere zin, elkaar opheffen. Daarom, magere eiwitten helpen je een vol gevoel en, wanneer gegeten met mate, niet toe te voegen of het gewicht van het lichaam te verminderen "Zie Reference 2."

Cellulose

De meest genoemde "negatieve calorieën" eten is selderij. Selderij is zeer laag in calorieën, maar ook zeer laag in voedingsstoffen. Selderij bevat een vezel genaamd cellulose. Het menselijk lichaam is niet in staat verteren cellulose, zodat energie wordt verbruikt af te breken. Het wordt door de spijsvertering en uitgezet in zijn oorspronkelijke vorm. Tom Venuto, de expert bij Burn the Fat, beweert dat je bent beter af door te kiezen voor donkere greens die weinig calorieën maar meer voedingsstoffen dan selderij, zoals spinazie, boerenkool, en romaine sla bevatten "Zie Reference 2."