Negatieve effecten van Pennsylvania Systems & TL-verlichting

Negatieve effecten van Pennsylvania Systems & TL-verlichting

De Pennsylvania systeem is een methode van de hervorming van gevangenen door eenzame opsluiting. TL-verlichting is de veel voorkomende vorm van verlichting wordt gebruikt in de meeste gevangenissen. Met behulp van TL-verlichting binnen een Pennsylvania systeem type gevangenis staat bekend om nadelige effecten op gevangenen hebben. Er zijn vier negatieve effecten die voortvloeien uit deze systemen.

Depressie

Depressie en gevoelens van hopeloosheid zijn misschien wel de meest voorkomende effecten van Pennsylvania systemen en TL-verlichting. De langdurige isolatie gecombineerd met onnatuurlijke verlichting voor het grootste deel van de dag is een broedplaats voor depressie. Dit gooit onvermijdelijk uit het circadiane ritme van gevangenen en ontneemt hun lichaam van de essentiƫle vitaminen die afkomstig zijn van natuurlijk zonlicht. Als gevolg hiervan, veel gevangenen ontwikkelen op lange termijn psychische aandoeningen en wat een poging tot zelfmoord.

Huidkanker

Alle mensen moeten ten minste een minimaal niveau van het zonlicht om gezond te blijven. Wanneer natuurlijk zonlicht wordt vervangen met eeuwige tl-licht, huidkanker is vaak het gevolg. Dit komt omdat onnatuurlijke kankerverwekkende stoffen worden uitgestoten door middel van TL-verlichting. Na verloop van tijd kan dit aanzienlijke schade aan de huid doen en veroorzaakt vaak huidkanker.

Hoofdpijn

Hoofdpijn ander gevolg van deze twee systemen in unison. Het licht flikkeren van TL-verlichting in combinatie met luidruchtige gevangenis omgevingen kan gemakkelijk leiden tot hoofdpijn. Over een lengte van tijd, kan hoofdpijn ook verergeren in migraine.

Slaapstoornissen

Moeilijkheden slapen en slapeloosheid zijn bijkomende negatieve effecten. Mensen zijn van nature aangesloten op een periode van licht tijdens de dag en de periode van duisternis 's nachts. Interfereren met deze natuurlijke cycli is een broedplaats voor slaapstoornissen. Daarom Pennsylvania systemen en tl-verlichting gemakkelijk langdurige slaap problemen kan creƫren.