Negatieve Dieet

Negatieve food diëten of negatief calorie diëten zijn wanneer uw lichaam om meer energie te gebruiken om op te kauwen en te verteren voedsel dan de totale hoeveelheid calorieën in het voedsel. Met dit soort dieet, je over het algemeen eet voedingsmiddelen die meer voeding en lagere hoeveelheden vet, die meer energie nodig hebben om te verteren hebben. Deze voedingsmiddelen bevatten verschillende groenten, fruit en kruiden.

Voedingsmiddelen die Kwalificeer

Op een negatieve calorie dieet, zijn er veel verschillende voedingsmiddelen die kunnen worden gegeten op een regelmatige basis om te helpen verhogen van de hoeveelheid calorieën je lichaam verbrandt op een dagelijkse basis. Dit zijn voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan vezels bevatten zoals: rijst, selderij, asperges, broccoli, sla, groene kool, wortelen, bloemkool, veenbessen, bosbessen, meloenen en appels.

Hoog watergehalte

Wanneer u op een negatieve food dieet, het voedsel dat je eet bevatten grote hoeveelheden water. Zoals u het eten van deze voedingsmiddelen, het water zorgt ervoor dat ze om uit te breiden in je maag, waardoor je lichaam om een ​​vol gevoel.

Afvallen Too Fast

Een mogelijk gevaar met dit soort dieet is het verliezen van te veel gewicht als u niet uw gewichtsverlies te controleren. In het algemeen moet de ideale hoeveelheid gezond gewichtsverlies 1 tot 1 1/2 pond per week.

Calorie-inname

Met een negatieve calorie dieet, je nog steeds dezelfde hoeveelheid voedsel te eten als voorheen. Het enige verschil is dat je eet minder vet voedsel. Dit dieet was zo effectief dat Dr Dean Ornish van de Universiteit van Californië in San Francisco gebruikt dit dieet om te helpen een groep van 20 mensen verliezen £ 20 per persoon zonder beperking van hun calorieën.

Geschiedenis van de effectiviteit

De negatieve calorie dieet is zo effectief dat Dr. Victor Lindlahr creëerde een lijst van voedingsmiddelen die u kan helpen om gewicht te verliezen in 1929. Hij merkte op dat de negatieve calorie voedsel kan het metabolisme verhogen, vet te verminderen en het lichaam te reinigen zijn.