Negatieve Calorie Diet Foods

Negatief-calorie voedsel zijn niet zero-calorie voedsel; ze zijn voedingsmiddelen die een negatief effect hebben op de totale calorie-verbruik hebben.

Hoe Foods worden gekozen

Een voedingsmiddel wordt geacht negatieve calorieën indien vereist meer calorieën te verteren dan hij bevat. Een voedingsmiddel dat 100 calorieën bevat en vereist 120 calorieën te verteren biedt een 20-calorie tekort, waardoor het een negatieve calorie voedsel.

Soorten Foods

De negatieve calorie voedsel lijst bevat ongeveer 100 vezelrijke groenten en fruit. Fiber vertraagt ​​de vertering proces, waarbij meer energie om het te voltooien.

Negatieve Calorie Voedsel Versus Gratis Eten

Een negatieve calorie voedsel vergt meer energie (ie, calorieën) te metaboliseren dan het voedsel eigenlijk bevat, terwijl een vrij voedsel is er een die 20 calorieën of minder bevat.

Voors en tegens

Aan de positieve kant, negatieve calorierijke voedingsmiddelen profiteren lijners vanwege hun vermogen om vet te verbranden. Aan de negatieve kant, hebben ze geen eiwitten, vetten of andere voedingsstoffen bevatten.

Conclusie

Negatief-calorie voedsel bieden gedocumenteerde voordelen voor de gezondheid, maar ze moeten niet het enige voedsel bronnen één verbruikt bij het dieet zijn. Zij moeten in een het eten plan dat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid levert worden opgenomen.