Negatieve bijwerkingen van HGH Spray

Negatieve bijwerkingen van HGH Spray

Menselijk groeihormoon (HGH) is een hormoon dat groei beïnvloedt. Het is populair onder sporters, omdat het stimuleert het lichaam om vet te verliezen en spieren krijgen. Soms ook wel de anti-aging hormoon, is HGH gedacht om te helpen keren het verouderingsproces door verjonging van het lichaam. Veel mensen producten geadverteerd als HGH spuitbus kopen zonder het te beseffen de mogelijke schadelijke bijwerkingen.

Hypertensie

Met HGH spuitbus de bloeddruk stijgen. Dit is een ernstige bijwerking voor ouderen of mensen die al lijden aan de bloeddruk problemen.

Carpaal tunnel syndroom

Een Stanford University studie geeft HGH spuiten kan een pijnlijke pols aandoening genaamd carpaal tunnel syndroom veroorzaken.

Gewrichtspijn

Met behulp van de HGH spray kan onaangename pijn in de gewrichten veroorzaken.

Suikerziekte

Bij sommige mensen, HGH spuiten veroorzaakt insulineresistentie of een zeldzame vorm van diabetes.

Tumoren

Overtollige HGH uit spray of andere bronnen kan een hypofysetumor die hoofdpijn en problemen met het gezichtsvermogen kan veroorzaken stimuleren.

Acromegalie

Wanneer het lichaam te veel HGH uit spray of natuurlijke bronnen, kan het hormoon abnormale weefsel groei leidt tot te grote handen en voeten veroorzaken. Onbehandelde acromegalie leidt tot ernstige ziekten zoals hart-en vaatziekten en artritis.