Needling Side Effects

Needling is een behandeling waarbij de huid te prikken van de bovenste laag van de huid met naalden. Aangezien de huid geneest, wordt collageen gericht in het getroffen gebied van het lichaam. Collageen geeft de huid een gladder, gezonder uiterlijk. Hierdoor huid needling is een effectieve methode voor de behandeling complicaties zoals ingevallen ogen, striae en rimpels. Het kan ook worden uitgevoerd op alle huidskleuren en types. Bijwerkingen van needling zijn mild en algemeen het oppervlak ongemak en huidverkleuring.

Significantie

Bijwerkingen van needling hebben weinig invloed en zijn vaak onbestaande. De meesten komen in de vorm van licht ongemak, tintelingen of roodheid rond het getroffen gebied. Bijwerkingen meestal verminderen binnen een paar uur na de behandeling met geen blijvende, permanente schade.

Effecten

Needling is bekend dat milde pijn veroorzaken. Pijn ervaren is meestal aanvaardbaar en niet acuut in any way. Echter, medische kwaliteit rollen door een arts toegediend soms in combinatie met lokale verdoving om eventuele ongemak te verdoven. Huid kan er rood of roze en voelt warm en jeukende voor 12 tot 24 uur na needling. Mild schilferen of droogte kunnen ook voorkomen. Kleine witte puntjes verschijnen op de huid na needling (een bijwerking bekend als milia). Deze kunnen worden verwijderd door een arts.

Waarschuwing

In als needling ernstig is, kan korstvorming, blauwe plekken of bloeden optreden. Donkerder van bepaalde gebieden van de huid, die bekend staat als hyperpigmentatie, is zeldzaam, maar is gekend om te volgen needling. Hyperpigmentatie is niet gevaarlijk en meestal lost zich in ongeveer een maand. Needling is bekend om opflakkeringen van een koortslip veroorzaken, dus spreek met uw arts voordat needling als u een voorgeschiedenis heeft van koortslip uitbraken.

Preventie / Oplossing

Er zijn een paar maatregelen die u kunt nemen om het optreden van extra bijwerkingen te voorkomen. Na de behandeling uw handen wassen en probeer naar het getroffen gebied te raken zo weinig mogelijk. Dit zal helpen voorkomen dat de mogelijkheid van besmetting. Pas lichte zonnebrandcrème om het getroffen gebied als buiten zon schade te voorkomen.

Vermijd

Er zijn ook verschillende dingen om te vermijden als je wilt om de kans op beschadiging van de huid of verder verminderen van de bijwerkingen. Needling mag niet worden toegediend aan gebieden die last hebben van een koortslip. Huid die gevoelloos of ontbeert sensatie mag niet worden genaaid. Huid die open wonden, zweren, laesies of schaafwonden op het heeft moet niet worden genaaid. Spreek met een arts voordat je huid genaaid als u een geschiedenis van slechte wondgenezing. Gebruik geen make-up of producten op het getroffen gebied voor ongeveer 12 uur na de behandeling.

Medische kwaliteit rollen en naalden zijn om alleen worden gebruikt door erkende chirurgen, verpleegkundigen, artsen en schoonheidsspecialisten. Niet ooit proberen te needling zelf uitvoeren, tenzij u een opgeleide, professionele licentie.