Navy MEPS Dental Vereisten

Navy MEPS Dental Vereisten

Hoewel er geen officiƫle tandheelkundige examens voor het ondergaan van Naval ingang lichamelijk onderzoek bij een militaire Entree Processing Station (MEPS), aanvragers zijn onderhevig aan een aantal elementaire tandheelkundige eisen zoals vermeld in het ministerie van Defensie richtlijn 6.130,03 (medische normen voor benoeming, Dienstneming, of inductie in de Military Services). Deze eisen dienen om alle militaire, met inbegrip van de Marine, aanvragers met een ernstige tandheelkundige problemen van deelname te voorkomen, en alle werven die niet aan deze normen kunnen worden gediskwalificeerd voor de service.

Gaatjes

Hoewel er geen tandarts aan de parlementsleden om door middel van een aanvrager tanden voor verborgen holtes, kunnen ze nog steeds een diskwalificerende factor zijn. Rekruten met acht of meer holten zichtbaar voor het blote oog wordt gediskwalificeerd in dienst bij de marine. Deze diskwalificatie kan worden teruggedraaid zodra deze holtes worden behandeld. Die ondergaat endontic zorg, zoals wortelkanaalbehandelingen, ondertussen, kunnen zich aansluiten mits een civiele of militaire tandarts kan het bewijs dat de actieve behandeling zal worden afgerond op een aanvrager toegang tot actieve dienst bieden.

Orthodontie

Navy kandidaten ondergaan een orthodontische behandeling door actieve maatregelen zoals braces (inclusief onzichtbare beugels zoals Invisilign) zal worden gediskwalificeerd voor militaire dienst totdat de behandeling is voltooid. Retainers, ondertussen, aanvaardbaar zijn en niet in aanmerking komen als actieve orthodontische behandeling. Kandidaten met bretels kan doorgaan met de inschakeling proces, maar ze moeten documentatie van een militaire of civiele tandarts waarin staat dat alle actieve orthodontische behandeling voltooid tegen de tijd dat de rekruut binnenkomt actieve dienst zullen zijn.

Malocclusie

Om bij de Marine, moeten aanvragers vrij zijn van ernstige malocclusie, of tand verkeerde uitlijning zijn. Moet worden aangemerkt als ernstig, moet de aanvrager de tanden worden uitgelijnd op het punt zich te mengen in de normale kauwen of waarvoor actieve en langdurige tandheelkundige behandeling. Kandidaten met malocclusie zo ernstig dat het zich verzet tegen de behandeling, zoals een kunstgebit of prothese wordt definitief gediskwalificeerd Naval service.

Ziekten

Om bij de Marine moet rekruten geen ziekten van de kaak of tanden die normaal functioneren te voorkomen. Department of Defense richtlijn 6130,03 noemt temporomandibulaire stoornissen die te maken hebben met het gewricht dat de kaak aan de schedel scharnieren en myofasciale pijn, waardoor ernstige musculaire pijn in de kaak gebied, als specifieke voorbeelden. In het algemeen, echter, moeten aanvragers van een normaal functionerende kaak te hebben om bij de Marine.

Kunstgebit

Terwijl kunstgebit niet worden gediskwalificeerd voor het Naval dienst, moet de aanvrager die ze gebruiken ze in goede conditie te houden. Kunstgebit moeten functioneel zijn en voor de normale functie en kaak kauwen aanvaardbaar te maken.