Natuurlijke Wissels voor Antihistaminica

Natuurlijke Wissels voor Antihistaminica

Mensen zijn gekomen om vertrouwen op geneesmiddelen om alles van lichte pijn en pijn van artritis en infecties opluchting behandelen. Veel van deze medicijnen komen met ernstige bijwerkingen en zijn kostbaar. Natuurlijke remedies, kruiden-supplementen, vitamines en mineralen supplementen kunnen meestal hetzelfde werk doen met minder risico. Antihistaminica remmen histamine die vrijkomen in je lichaam als reactie op allergenen.

Antihistaminica

Zodra u bent blootgesteld aan stoffen, zoals stof, pollen en schimmels, het immuunsysteem produceert histamine. Ze veroorzaken zwelling en actief van de ogen, neus en sinussen. Antihistaminica stopt de histamine voordat ze problemen kunnen veroorzaken. Er zijn tientallen antihistamine medicijnen op de markt, maar de natuurlijke vervangers zijn ook beschikbaar.

Vitaminen en antioxidanten

Vitaminen zoals C en E bevatten natuurlijke antihistaminica. Wanneer genomen met antioxidanten zoals quercetin, caroteen en selenium is er minder behoefte aan over-the-counter medicatie. Deze stoffen verminderen de ernst van de aanvallen van histamine tegen het lichaam. Ze verminderen ook het aantal histamine vrijkomt bij allergenen worden ingebracht in het lichaam.

Herbal

Kruidensupplementen verlichten van de effecten van histamine op het lichaam. Moederkruid is een Europese bloeiende plant gebruikt als een antihistamine en anti-inflammatoir middel. Moederkruid vermindert de afgifte van histamine in de bloedvaten. Kamille is een anti-inflammatoir middel en vermindert de ontsteking in de sinussen tijdens een allergie talent-up. Kamille wordt het meest algemeen geconsumeerd als thee.

Cleansing Solution

Handhaving duidelijk neus is een andere manier om het effect van histamine verminderen. Spoel je sinussen met een mengsel van 4 oz. van warm water, ΒΌ theel. zout en 1/8 theelepel. zuiveringszout oplossing. Dit kan eenmaal of tweemaal per dag worden uitgevoerd.