Natuurlijke Schildklier Replacement Therapy

Schildklier ziekte een op de vier vrouwen treft vandaag. (Hoewel de verhouding van vrouwen aan mannen getroffenen gebruikt nogal disparate te zijn, wordt die kloof te sluiten en mannen, ook, zijn het vinden van zichzelf ondervinden problemen met hun schildklieren.) Twee vormen van de ziekte van de schildklier bestaan: hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie. Hier bestaan ​​verschillende mogelijkheden voor de bestrijding van de ziekte, met inbegrip van chirurgie, synthetische hormonen en natuurlijke hormoon vervanging. Dit artikel presenteert een aantal natuurlijke hormoonvervangende opties.

Armour Thyroid

Armour Thyroid is een all-natuurlijke hormoon vervanging voor hypothyroidpatiënten. Het behandelt zowel de T3 en T4 niveaus en geen gluten of maïs bevatten. Het geneesmiddel begint binnen enkele dagen tot enkele weken. Er is geen algemeen.

Natuur-Schildklier

Natuur-Schildklier, de hypoallergene schildklier vervanging, behandelt zowel de T3 en T4. Het is gemaakt van varkens (varkens) schildklieren onder de strengste richtlijnen. Zeer weinig bijwerkingen worden gemeld.

Wes-Throid

Wes-Throid, gecreëerd door RLC Labs (producent van Natuur-schildklier), behandelt de T3 en T4 hormonen. Net als de anderen, wordt het gemaakt van varkens schildklieren. Analytische tests worden regelmatig uitgevoerd om de hoogste naleving van de USDA en medische normen te verzekeren. Zeer weinig bijwerkingen worden gemeld.

Nutri Meds

De enige over-the-counter (via Iinternet) geneesmiddel verbonden schildklierstoornissen wordt door Nutri Meds. Er zijn drie supplementen gemaakt van varkens schildklieren. Houd er rekening mee dat als gevolg van hun OTC-status, deze producten zijn niet gereguleerd te houden. Je kan hebben om meer dosering te nemen dan een voorgeschreven medicatie en dient altijd uw arts te raadplegen voordat u begint met een medicijn.

Update: Schildklier Vervanging schaars

Met ingang van augustus 2009 patiënten die Armour Thyroid begon problemen vullen hun recepten. Het laboratorium viel in een achterstand en veel apotheken steeds niet in staat om te vullen voorschriften te zijn. Sommige patiënten worden overgeschakeld naar de natuur van de schildklier; anderen die geen voorrang kan worden overgeschakeld naar een synthetische, zoals Synthroid. Armour Thyroid onlangs begonnen met het verschepen van kleine hoeveelheden van haar product weer, beweert op zijn website dat het alle mogelijke maatregelen zal nemen om de achterstand in te halen. Uw arts zal u helpen beslissen wat te doen in het geval van gebrek aan beschikbare medicatie.