Natuurlijke Schildklier Behandelingen

Natuurlijke Schildklier Behandelingen

Degenen met aandoeningen van de schildklier waarschijnlijk kunnen volledig genezen of te controleren hun toestand met natuurlijke behandelingen. Echter, veel natuurlijke behandelingen worden gebruikt in combinatie met traditionele medische behandeling en voorschriften. Natuurlijke schildklier behandelingen kan variëren van kruiden en vitaminen aan het dieet en levensstijl veranderingen.

Identificatie

De meest voorkomende schildklier aandoeningen zijn hyperthyreoïdie, hypothyreoïdie en schildklierkanker. Wanneer iemand is hyperthyroid, haar schildklier - een klier in de nek - overproduces de schildklier hormoon dat helpt bij het reguleren van de stofwisseling. De symptomen kunnen snel gewichtsverlies, hartkloppingen en slapeloosheid. Wanneer iemand is hypothyreoïdie, haar schildklier is traag en niet genoeg produceren van dit hormoon. Symptomen van hypothyreoïdie zijn onder andere gewichtstoename, vermoeidheid, broos haar en nagels en intolerantie voor koude. Vroege stadia van schildklierkanker hebben vaak geen symptomen. Echter, in latere stadia, een patiënt kan heesheid, moeite met ademhalen, gezwollen lymfeklieren of pijn in de nek en keel ervaren.

Soorten

Hoewel een traditionele medische benadering zoals een operatie, bestraling of chemotherapie is de eerstelijns behandeling, kan natuurlijke behandelingen zijn goede aanvullingen op helpen de behandeling van schildklierkanker. Natuurlijke behandelingen kunnen bestaan ​​uit het verbeteren van de voeding of het opnemen van meditatie of yoga. Voor hyperthyreoïdie, de traditionele behandeling bestaat uit medicamenteuze therapie of straling te doden de overactiviteit van de schildklier. Terwijl hyperthyroid omstandigheden meestal niet kan worden genezen of uitsluitend behandeld met een dieet, lichaamsbeweging, kruiden of andere natuurlijke remedies, kunnen natuurlijke behandelingen een belangrijke aanvullende rol spelen. Bijvoorbeeld, het elimineren van cafeïne en nicotine en toegang tot tai chi of meditatie worden soms aanbevolen. Voor hypothyreoïdie patiënten, de meest voorkomende behandeling is met vervangende hormonen. Dit kan zowel synthetische pillen of natuurlijke hormonen afkomstig van varken schildklier. Artsen vaak de voorkeur aan synthetische hormonen, omdat het makkelijker is om doseringen consistent te houden, maar sommige patiënten zeggen dat ze beter op de natuurlijke vervanging schildklier pillen (gemeenschappelijke merknaam Armour) voelen. Sommige hypothyreoïdie-patiënten krijgen ook de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging en van veranderingen in het dieet. Deze veranderingen in het dieet kan omvatten het vermijden van rauwe broccoli en andere kruisbloemige groenten en overmatige consumptie van sojaproducten. Voedingssupplementen zoals selenium, zink en vitamine D worden soms aanbevolen hypothyroidpatiënten ook.

Effecten

Meditatie en zachte oefening kan helpen met de stress van een diagnose van kanker en kan rustgevend voor hyperthyroid patiënten. Hyperthyroid patiënten kunnen ook enige hulp te krijgen van het elimineren van stimulerende middelen zoals cafeïne en nicotine, omdat het metabolisme een hyperthyroid patiënt is al overactief. Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen een hogere stofwisseling voor hypothyreoïdie patiënten te behouden. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen kan ook een goede natuurlijke behandeling voor hypothyreoïdie patiënten. Consumptie van kruisbloemige groenten, vooral rauw, en overmatige consumptie van soja worden verondersteld door sommigen om te interfereren met de schildklierfunctie of te interfereren met de absorptie van schildklierhormoon vervangende therapie. Voedingssupplementen vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren worden verondersteld control hypothyroid symptomen bij sommige patiënten helpen. Bijvoorbeeld, selenium helpt het lichaam om te zetten het langzaam werkende T4 schildklierhormoon aan het meer snelwerkende T3 hormoon. Omega-3-vetzuren, die in vele soorten vis of in te vullen formulier, kan een depressie te bestrijden en verbetering van de energie niveaus.

Misvattingen

Hoewel thyroid substitutie therapieën zoals Armour schildklier zijn gemaakt van schildklierhormoon die van nature bij varkens, is het niet noodzakelijk meer "natuurlijk" voor menselijke consumptie dan synthetische schildklierhormoon. Armour schildklier pillen bevatten T3 en T4 hormonen in verhoudingen die natuurlijk voor varkens, maar niet identiek aan de verhoudingen die in de mens zijn. Synthetische hormoonvervangende (generieke naam levothyroxine) pillen bevatten meestal alleen T4 en zijn gemaakt bio-identiek met T4 hormonen die door het menselijk lichaam. Sommige voorstanders van de "natuurlijke" schildklierhormoon wijzen dat synthetisch schildklierhormoon pillen schadelijke effecten als gevolg van vulstoffen en bindmiddelen in de pillen kan produceren. Echter, "natuurlijke" schildklier pillen uit gedroogde varkens schildklier bevatten ook bindmiddel ingrediënten.

Waarschuwing

Iedereen die gebruik maakt van voedingssupplementen of kruiden aan een schildklier aandoening te behandelen moet laten zijn arts weten wat er wordt geconsumeerd. Sommige kruiden of supplementen kan interfereren met traditionele medische behandelingen. Bijvoorbeeld, een vitamine pil rijk aan ijzer en calcium tegelijk als vervanging schildklier hormoon pillen kan interfereren met de absorptie van de hormonen. Ook niet alle vitaminen en mineralen zijn onschadelijk. Rekening grote hoeveelheden selenium, bijvoorbeeld kan leiden tot selenium vergiftiging met symptomen zoals verlies van nagels en haren, huidverkleuring en lusteloosheid.