Natuurlijke Remedies voor Sinus Infecties

Sinus infecties kunnen het gevolg zijn van de gewone verkoudheid, allergieën of bacteriële of virale infecties van de luchtwegen. Hoewel sommige over-the-counter medicijnen beschikbaar voor de behandeling van infecties van de sinussen, volgens de Mayo Clinic, de meeste zijn niet meer effectief dan huismiddeltjes. Met behulp van natuurlijke remedies voor sinus infecties te behandelen is goedkoop en het is veilig voor de meeste mensen.

Sinus Spoelt

Gebruik een knijpfles of neti pot met een zoutoplossing om de sinussen te spoelen. Dit spoelt en verdunt het slijm, het verlichten van congestie.

Thee

Citroensap en honing vermengd met warm water of toegevoegd aan hete thee kan zowel hoesten en keelpijn veroorzaakt door infecties van de sinussen te verlichten.

Kippensoep

Volgens de Mayo Clinic, kan kippensoep verminderen ontsteking van de keel en neus, die kan helpen dun uit slijm en verlichten keelpijn.

Steam

De stoom van het runnen van een warme of hete douche of met je hoofd boven een kom heet water kan congestie en sinus druk te verlichten, vooral bij kinderen.

Luchtvochtigheid

Een warme of koude mist luchtbevochtiger voegt vocht aan indoor home air, die droogheid van de neus kan verlichten, maar luchtbevochtigers moet dagelijks worden schoongemaakt om schimmelgroei te voorkomen.

Voordelen

Stoom en vocht kan verlichten jeuk of een droge huid, maar ook statische elektriciteit in het huis te verlagen.

Waarschuwing

Honing mag niet worden toegediend aan baby's jonger dan een jaar oud vanwege het risico op het ontwikkelen van infantiel botulisme, die fataal kan zijn.