Natuurlijke remedies voor pijn van botkanker

Bone kanker pijn kan bestaan ​​uit spierpijn, vermoeidheid en zenuwpijn van tumoren vernauwen interne organen en zenuwen netwerken. Het wordt vaak behandeld met pijnstillers, radiotherapie en zenuwblokkade. Echter, deze behandelingen pijn veroorzaken ook. Alternatieve behandelingen kunnen de pijn van botkanker verlichten zonder het gebruik van chemicaliën en dragen minder bijwerkingen standaard behandelingen, zoals verstopping en slaperigheid.

Massage Therapy

Massage therapie kan helpen bij pijnvermindering door de circulatie verbetert, het stimuleren van ontspanning en het vrijgeven van endorfine, de natuurlijke pijnstillers van het lichaam. Massage therapie is heilzaam pijnbestrijding wanneer ontvangen meerdere keren per week, maar het is niet bewezen als een langdurige pijn oplossing. Vaak mensen met vergevorderde kanker missen dagelijkse fysieke contact en regelmatige massages kunnen stemmingen, die op hun beurt kunnen helpen met pijnbestrijding te verbeteren.

Acupunctuur

Acupunctuur is een oude Chinese behandeling die het inbrengen van kleine naalden bestaat in verschillende drukpunten op het lichaam. Deze behandeling wordt verondersteld om de energiestroom in het lichaam te stimuleren. Deze energie kosten wordt verondersteld om het immuunsysteem te stimuleren, helpen reguleren gezondheid, energiebalans, en de controle van botkanker pijn. Het moet worden opgemerkt dat terwijl veel tout acupunctuur als een legitieme techniek in pijnbestrijding, het is niet bewezen dat elke aandoening te genezen.

Magnetische therapie

Magnetische therapie is een experimentele behandeling nog steeds onderzoek ondergaan. Er wordt gedacht dat als het noorden (negatieve) zijde van de magneet op een pijn site geplaatst, wordt bloed gestimuleerd en zuurstof, waardoor nieuwe en positieve energie. Net als acupunctuur, is deze nieuwe en positieve energie gedacht dat het immuunsysteem en ook het vermogen van het lichaam om postoperatieve pijn te reguleren. Magnetische therapie wordt dat elke ziekte veroorzaakte zuurgraad in het lichaam, te annuleren door de specifieke alkalische eigenschappen. Deze kwijtschelding wordt gedacht om te helpen bij het genezingsproces.