Natuurlijke remedies voor ogen wallen, donkere kringen & Tassen

Wallen onder de ogen, donkere kringen en wallen laat het leven uit je gezicht en kan je kijken en voelen zich minder dan je best. Hoewel er geen vervanging voor acht glazen water per dag of acht uur slaap per nacht, zijn er een aantal natuurlijke remedies voor ogen wallen, donkere kringen en wallen die je kunt gebruiken vandaag de dag om je uiterlijk te verbeteren.

Thee

Witte, groene en zwarte thee bevatten tannines, natuurlijke reinigers die letterlijk trekken uit het overtollige water uit de bloedvaten wanneer ze over de huid worden geplaatst. Kruidenthee niet tannines bevatten, maar ze hebben andere antioxidanten die irritatie en roodheid te verlichten bij contact bevatten.

Pepermunt en kamille thee helpen verlichten wallen, terwijl de groene of zwarte thee wallen zullen verminderen en donkere kringen te elimineren. Brouwen van een kopje thee naar keuze en laat de theezakjes te koelen. Breng de zakken om uw ogen dicht en zitten nog steeds voor 15 tot 20 minuten. Voorzichtig Spoel uw ogen met lauw water en een oogcrème van toepassing.

Sleep

Slapen voor acht volle uren elke nacht. Gebruik ten minste twee kussens om je hoofd opgeheven. Het houden van uw hoofd iets hoger zal afvoer van uw sinussen, terwijl je slaapt en elimineren van vochtophoping onder je ogen. Als deze techniek niet werkt voor u, kunt u allergisch zijn voor uw normale wasmiddel zijn. Was uw lakens en kussenslopen in een hypo-allergeen wasmiddel om te bepalen of dit het geval is.

Tomaten

Tomaten zijn rijk aan vitamine C en A en ijzer, drie essentiële voedingsstoffen voor heldere, gezonde huid. Gebruik verse tomatensap dagelijks naar donkere kringen onder de ogen van binnen en van buiten te bestrijden. Giet 1/4 theelepel. citroensap en 1/8 theelepel. van zout in een 8-oz. glas tomatensap. Voeg twee verse takjes munt en drink een tot twee keer per dag.

Meng 1 theelepel. tomatensap met 1/2 theelepel. citroensap. Voeg 1/8 theelepel. kurkuma, een Indiase kruiden, en 1/8 theelepel. van gram bloem, die is gemaakt van kikkererwten, aan het mengsel. (Aankoop kurkuma en gram bloem van de lokale of online food speciaalzaken of grotere supermarkten.) Breng de pasta rechtstreeks op uw oog bed voor 10 tot 15 minuten en spoel af met koud water.

Aardappel

Aardappelen bevatten een enzym catecholase, die wordt gebruikt in commerciële-huid lichter producten. Aardappelzetmeel heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen die oogirritatie en roodheid te verlichten. Schil en rasp van een verse, rauwe aardappel. Pond de geraspte aardappel met een vlees hamer om het water uit de aardappel los. Wikkel de aardappel in twee stukken kaasdoek en deze direct toepassen op uw gesloten ogen. Laat zitten voor 15 tot 20 minuten en dan afspoelen met lauw water.