Natuurlijke remedies voor Jeuk en zwelling van de huid Huiduitslag

Natuurlijke remedies voor Jeuk en zwelling van de huid Huiduitslag

Huiduitslag, een vorm van dermatitis kan worden veroorzaakt door een irritatie van de huid, een ziekte of een allergische reactie. Ze veroorzaken een verandering in kleur en textuur van het getroffen gebied en jeuk en zwelling. Voedsel, planten, chemicaliƫn en dieren zijn de grootste boosdoeners. Er zijn verschillende home remedies die u kunt gebruiken om de symptomen te verlichten. Raadpleeg een arts als de huiduitslag ernstig is of lekt, of als de huiduitslag gepaard gaat met andere symptomen van de ziekte.

Olijfolie

Een lichaam uitslag kan laten zien als kleine, rode, jeukende of niet-jeukende bultjes die kunnen steken en branden; aanbrengen olijfolie direct naar uitslag zal helpen verlichten enkele pijn en jeuk. Olijfolie is al eeuwen en is bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen.

Havermout Bath

Een andere bekende natuurlijke remedie voor lichaam uitslag is havermout; kijken op een cosmetische gangpad en je zult zien dat het nog steeds in gebruik. Om het gemak jeuk en zwelling van een uitslag te helpen, giet 1 kopje ongekookte havermout in uw badwater en geniet van ten minste 30 minuten.

Olijfolie Plakken

Maak een papje van een eetlepel olijfolie, twee teentjes knoflook, zout, peper en 10 blaadjes basilicum; wrijf dit zachtjes op een uitslag en de jeuk en zwelling worden verminderd.

Kruidenthee

Er zijn twee soorten kruidenthee die effectief zijn in het verlichten van de jeuk en zwelling van het lichaam huiduitslag hebben bewezen. Ze zijn kamille en pepermunt. Brouwen zelf gewoon een kopje van een van deze en dep het op de uitslag met een katoenen bal zo vaak als nodig. Vergeet niet de uitslag, die verder kan leiden tot irritatie niet te schrobben.