Natuurlijke remedies voor hypothyreoïdie

Natuurlijke remedies voor hypothyreoïdie

Hypothyreoïdie treft naar schatting 5 miljoen Amerikanen. Er zijn verschillende typen en oorzaken, maar het resultaat is dat de schildklier niet genoeg produceren van de hormonen thyroxine (T4) en triiodothyronine (T3), nodig voor metabolisme. Daardoor tijd, de kwaliteit van leven voor mensen met hypothyreoïdie kan worden diep beïnvloed. Natuurlijke remedies voor het verlichten symptomen van de ziekte zijn nuttig om de symptomen te verminderen.

Symptomen van hypothyreoïdie

De meest voorkomende aanvankelijke klacht van mensen gediagnosticeerd met trage schildklier is gebrek aan energie, gevolgd door gewichtstoename. Bros haar en een droge huid, abnormale menstruele cycli bij vrouwen, verminderde seksuele drang, depressie, constipatie, intolerantie voor koude en spierkramp zijn andere frequent gemelde symptomen.
Juiste diagnose door een arts noodzakelijk, en veel patiënten baat hebben bij het gebruik van medicijnen aan T3 en T4 regelen. De combinatie van medische interventie plus natuurlijke oplossingen kan leiden tot een gelukkiger, productiever leven is voor de meeste patiënten met een trage schildklier en disfunctie.

B vitamine supplementen

B-vitamines zijn een groep van in water oplosbare vitaminen die samenwerken om de stofwisseling te verhogen. Door ervoor te zorgen uw dieet is rijk aan B-vitaminen, kun je natuurlijk je stofwisseling te verhogen door het geven van de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te werken. Bronnen van B-vitamines komen uit een verscheidenheid van voedsel, zoals hele granen, vis, bananen, wortelgroenten, chilipepers en biergist. Vitamine B-12 kan alleen komen van vlees bronnen, zodat veganisten B-12 supplementen moet nemen om te zorgen dat ze voldoende van deze vitamine te krijgen.

Dagelijkse training

Lichaamsbeweging is goed voor je lichaam en je geest. Het uitoefenen van ten minste 30 minuten per dag, 4-5 keer per week kunnen de symptomen van depressie te verlichten, en kan ook een stimulans stofwisseling. Dit helpt je lichaam om zichzelf te ontdoen van gifstoffen, die op hun beurt, neemt stress in je lever, de nieren en de bijnieren. Deze belangrijke organen werken samen met uw schildklier het metabolisme reguleren en houd je lichaam processen soepel.

Daily Dose van Sunshine

Sunshine is een belangrijke bron van vitamine D. Naast andere belangrijke rollen vitamine D een cruciale functie in het reguleren van het immuunsysteem. De meest voorkomende vorm van hypothyreoïdie Hashimoto's thyroïditis. Dit is een auto-immuunziekte, wat betekent dat uw lichaam het immuunsysteem schakelt op je lichaam. Volgens de Mayo Clinic, worden de oorzaken van Hashimoto nog onderzocht, maar veel homeopathische artsen stimuleren hun patiënten tenminste enkele minuten brengen in de zon per dag vitamine D deficiëntie voorkomen.

Meditatie en diepe ademhaling

Yoga, geleide visualisatie en meditatie zijn allemaal nuttig manieren om diepe ademhaling technieken te oefenen. Deze technieken leiden tot zogenaamde "ontspanningsrespons." Dr. Herbert Benson, MD, Associate Professor of Medicine van de Harvard Medical School en oprichter van de Mind Body Medical Institute, is een van 's werelds meest vooraanstaande voorstanders van het gebruik van ontspanning respons bij de behandeling van ziekten en aandoeningen. In de jaren 1970 ontdekte hij meditatie vertraagt ​​het lichaam van de hartslag, verhoogt de bloedtoevoer naar alle delen van het lichaam, en geeft mensen een algeheel gevoel van welzijn. Zijn onderzoek toont aan dat mensen die ontspanning reactie methoden beoefenen minder last hebben van depressie en kan zelfs regelen sommige hormonen.

Take Care van emotionele problemen

Onopgeloste emotionele kwesties zijn vaak een bron van stress. Stress zorgt ervoor dat de bijnieren om cortisol, waardoor het lichaam in staat om goed te werken remt overproductie. Teveel cortisol beïnvloedt het lichaam in staat om de door de schildklier hormonen te gebruiken. Het verlichten van stress door het omgaan met emotionele problemen kunnen grote invloed hebben op het lichaam in staat om te functioneren, en kan afnemen of veel van de symptomen geassocieerd met hypothyreoïdie te elimineren.