Natuurlijke remedies voor frequent urineren

Natuurlijke remedies voor frequent urineren

Als u een probleem met veelvuldig urineren hebt, ben je waarschijnlijk gefrustreerd door en moe van je frequente reizen naar de badkamer. Frequent urineren kan interfereren met iemands sociale leven. Het kan pijnlijk en ongemakkelijk in het openbaar te zijn. Hebt u vaak plassen betekent meestal is er een onderliggend medisch probleem, die mogelijk medische hulp nodig. Als u ervoor kiest om een ​​natuurlijke aanpak proberen in plaats daarvan, zou u een oplossing die werkt voor u te vinden.

Oorzaken

Een veel voorkomende reden voor het veelvuldig urineren is een infectie van de urinewegen (UTI). Urineweginfecties ontwikkelen wanneer bacteriën hechten aan de opening van de plasbuis en vermenigvuldigen. Wanneer dit gebeurt, de blaas niet de urine houden. Blaasontsteking is een andere mogelijke oorzaak van frequent urineren. Blaasontsteking treedt op wanneer de blaas ontstoken raakt. Andere oorzaken van frequent urineren zijn diabetes, overmatige vochtinname, bepaalde medicijnen of zwangerschap.

Symptomen

Symptomen van frequent urineren onder andere een drang om meer dan normaal plassen, pijn in de blaas en een branderig gevoel bij het plassen. U kunt nog steeds het gevoel dat je nodig hebt om te plassen, zelfs nadat je net bent gegaan. Deze symptomen kunnen verergeren tijdens de nacht, wanneer je lichaam meer ontspannen. Vaak moeten plassen kunnen slaapstoornissen veroorzaken bij sommige mensen. Hoewel mannen ervaren vaak moeten plassen, het komt vaker voor bij vrouwen, volgens de National Kidney en Urologic Diseases Information Clearinghouse.

Remedies

Frequent urineren kan vaak thuis worden behandeld, met behulp van natuurlijke remedies. Het drinken van cranberrysap kan verminderen urineweginfecties, die frequent urineren kan veroorzaken. Volgens een onderzoek dat werd uitgevoerd door onderzoekers van de Harvard Medical School, vrouwen die 10 gram cranberry sap dronk elke dag verminderde de kans op bacteriën in hun urine met 58 procent. Een andere natuurlijke remedie voor frequent urineren is yoghurt. Yoghurt bevat Lactobacillus acidophilus, waardoor de groei van schadelijke bacteriën in de blaas.

Voordelen

Er zijn vele voordelen van het gebruik van natuurlijke remedies voor frequent urineren. U vermindert de kans op bijwerkingen die normaal gesproken worden geassocieerd met het nemen van voorgeschreven medicijnen. Natuurlijke remedies zijn goedkoper dan recept of over-the-counter medicatie. De meeste natuurlijke remedies zijn al in het huis, zodat er geen noodzaak om extra geld. Een ander voordeel van het gebruik van natuurlijke remedies voor frequent urineren is dat u kunt ontvangen van andere voordelen voor de gezondheid van het gebruik ervan.

Preventie / Oplossing

Sommige dingen kunnen worden gedaan om frequent urineren te voorkomen. Train de blaas door het doen Kegel oefeningen dagelijks. Kegel oefeningen worden uitgevoerd door de aanbestedende uw bekkenbodemspieren voor 5 seconden en dan het ontspannen van de spieren gedurende 5 seconden. Dit moet ten minste 10 maal worden uitgevoerd in ronde 1, vervolgens herhalen elke ronde 3 maal daags. Door het doen Kegel oefeningen, zullen de bekkenbodemspieren te versterken en de frequent urineren. Vermijd het drinken van teveel alcohol en cafeïne dranken zoals koffie en frisdrank, vooral voor het slapen gaan.