Natuurlijke Remedies voor een schimmelinfectie op de huid

Candida albicans is een soort gist schimmel die leeft op het oppervlak van de huid en in de rectale en spijsverteringskanaal. Oorzaken van een huid schimmelinfectie kunnen zweten, vocht ophopen in luiers, antibiotica, slechte voeding, allergie voor gist of het lopen op blote voeten in openbare douches. Symptomen over het algemeen bestaan ​​uit een jeukende huiduitslag. Natuurlijke remedies kunnen gist-infectie flare-ups te verminderen, huiduitslag voorkomen en genezen van de symptomen.

Dieet

Volgens de National Institutes of Health, luieruitslag is de meest voorkomende huid aandoening bij baby's. Kinderen die beginnen om nieuw voedsel te eten kan tekenen van allergie vertonen. Gist-rijke voedingsmiddelen kunnen huiduitslag veroorzaken. Als u vermoedt dat uw kind een allergie voor gist, voorkomen dat haar gist producten of gist-infectie te verminderen door het verminderen van de hoeveelheid suiker en geraffineerde bloem in haar dieet. Gist gedijt in suikerhoudende omgevingen.

Volwassenen kunnen ook problemen van het eten van suiker en gist te ervaren. Door het uitsnijden van deze voedingsmiddelen, kunt u gist uitslag te voorkomen. Onthouden van voedsel zoals oude kazen, rauwe champignons, ham, honing, sojasaus, azijn, granen, verwerkte voedingsmiddelen, brood, gebak en chocolade. Ook beperken de hoeveelheid alkalisch vormende fruit in uw dieet, zoals citroenen, grapefruit, tomaten, sinaasappelen en limoenen. Eet een dieet vol complexe koolhydraten met vezels, eiwitten en groenten.

Acidophilus

De Connecticut Center for Health moedigt het nemen van supplementen met de bacterie Lactobacillus acidophilus. Wanneer acidophilus is verbruikt, begint suikers in het lichaam te eten en melkzuur. Deze melkzuur verhoogt het lichaam pH balans en maken het minder geschikt voor gist of ongezonde bacteriën. Yoghurt bevat verscheidene belangrijke stammen van acidophilus. Het is belangrijk om het nonsugar type yoghurt schaffen. Voor een huiduitslag, neem verschillende papieren handdoeken en smeer ze in yoghurt. Toepassing op uitslag voor 20 minuten per keer. Verhoog de yoghurt van de verzachtende eigenschappen door de invoering van de handdoeken in de koelkast gedurende tien minuten vóór het aanbrengen. De acidophilus van de yoghurt kan ontstoken gebieden kalmeren en verlichting geven.

Kruiden

Wilde oregano olie bevat thymol en carvacrol, die schimmelwerende eigenschappen hebben. Neem deze olie als een aanvulling of meng 4 druppels met 1 eetl. plantaardige olie en passen op de uitslag. Ook, tea tree olie bevat schimmelwerende eigenschappen die gebruikt kunnen worden tegen de huid schimmelinfecties. Neem 4 druppels van 100 procent tea tree olie en meng met 1 el. van honing. Houd op het gebied voor dertig minuten en wassen. Pau'd arco thee bevat antischimmelmiddelen. Brouwen 2 kopjes water en 2 el. thee en drink elke dag dat de schimmel aanwezig rashis. Kopen Kolorex van een health food store. Deze kruidenformule heeft polygodial, die effectief is voor het genezen van gist infecties kunnen worden. Probeer verschillende alternatieve methoden voor uw gist uitslag en zorg ervoor dat het gebied schoon en droog te houden.