Natuurlijke remedies voor de Verkoudheid tijdens de zwangerschap

Natuurlijke remedies voor de Verkoudheid tijdens de zwangerschap

Een verstopte neus, hoesten, koorts en pijn in het lichaam zijn meer dan verergeren wanneer u al te maken krijgt met de gevolgen van de zwangerschap. U wilt opluchting, maar je nerveus over het nemen van medicatie, terwijl je zwanger bent bent. Natuurlijke alternatieven kunnen uw symptomen te verlichten.

Kruiden en Zwangerschap

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, hebben weinig studies de effecten van kruidenpreparaten onderzocht op een ongeboren kind. Altijd praten met uw arts voordat u iets proberen. Zelfs als studies zijn niet in de buurt om de voordelen van een remedie te ondersteunen, kan de ervaring van uw arts u te begeleiden.

Natuurlijke of kruiden-producten zijn niet onder de jurisdictie van de Food and Drug Administration en daarom kan niet worden gehouden aan dezelfde normen als medicijnen en onderworpen aan dezelfde tests. Farmaceutische bedrijven moeten zich onderwerpen aan nauwgezette studies om te krijgen hun medicijnen goedgekeurd, dus wees bewust van het risico dat u neemt door te kiezen voor producten die mogelijk niet uiterst nauwkeurig werden onderzocht.

Preventie is de sleutel

De beste natuurlijke remedie voor de verkoudheid is geen remedie tegen alles; is voorkomen. Als je een verkoudheid kan voorkomen terwijl je zwanger bent, dan zul je geen zorgen te maken over medicijnen en remedies. Was uw handen regelmatig en grondig om ziektekiemen te doden en om de overdracht van het verkoudheidsvirus te toegangspunten op je gezicht te voorkomen, zoals je mond, neus en ogen. Als u rond zieke mensen, draag een masker of scheiden jezelf. U zwanger bent; zij zullen begrijpen. Blijf gehydrateerd met veel vocht, genoeg rust en activiteiten die je immuunsysteem verzwakken, zoals extreme alcoholgebruik en roken (wat het beste is voor de baby toch) te vermijden.

Remedies te proberen

Als je het gevoel een koude komt op, de pomp van uw vitamine C inname. Het zal je niet genezen, maar volgens de National Institutes en Gezondheid en de Amerikaanse National Library of Medicine, kan de duur van uw koude verkorten. U kunt ook proberen de knoflook. Hoewel knoflook antibacteriƫle eigenschappen werken niet op de verkoudheid virus, kan knoflook helpen versterken van uw algehele immuunsysteem. Voor een zere keel, kan hete thee met citroen en honing de pijn te verzachten. Als je een verstopte neus, een luchtbevochtiger de lucht te bevochtigen, maak de congestie en het gemakkelijker maken om te ademen.