Natuurlijke remedies voor de behandeling van mitralisklepprolaps

Natuurlijke remedies voor de behandeling van mitralisklepprolaps

Mitralisklepprolaps is een medische aandoening waarbij bloed af beweegt achterwaarts door het hart, waardoor bijwerkingen zoals migraine, extreme vermoeidheid en duizeligheid. Volgens Decker Weiss, NMD, waardoor de druk op de klep verlicht de symptomen door het handhaven normale of onder-normale bloeddruk.

Je kunt natuurlijke remedies voor mitralisklep prolaps te verkrijgen zonder een recept of verdere bijwerkingen.

Magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal vaak ontbreekt in het westerse dieet vanwege de uitputting van de bodem via overfarming grond. Overfarming is het proces volgens dezelfde percelen om gewassen te verhogen op, wat leidt tot uitputting van de natuurlijke mineralen in de bodem (zoals magnesium). Hierdoor wordt magnesium vaak weinig eten.

Magnesium is verkrijgbaar in een aantal vormen; Echter, de beste verdragen en best geabsorbeerd opties omvatten magnesiumglycinaat en orotate. Onderzoek heeft aangetoond dat magnesium deficiëntie voor bij mensen met mitralisklep prolaps.

Bevindingen van een studie van de Universiteit van Alabama School of Medicine in Birmingham toonde aan dat 5 weken van magnesium suppletie bij patiënten met mitralisklep prolaps vrijwel geëlimineerd bijwerkingen zoals zwakte, angst en hartkloppingen. Aanbevolen dosering varieert van 200 tot 2.000 mg per dag. Magnesium supplementen meestal niet een gezondheidsrisico inhouden.

Co-enzym Q10 (co-enzym Q10)

Co-enzym Q10 (co-enzym Q10) is gemaakt binnen het lichaam van de hartcellen maar afneemt met de leeftijd. Volgens cardioloog Peter Langsjoen, MD, vermindert stijfheid in de hartspier en maakt een meer natuurlijke ritmische hartslag. Hierdoor kan coQ10 duidelijk symptomen zoals onregelmatige hartslag, pijn op de borst en vermoeidheid te verminderen.

De aanbevolen dosering voor CoQ10 120-360 mg, verdeeld in drie doses die gedurende de dag. Voor zover ons bekend, geen grote hoeveelheden coQ10 niet een gezondheidsrisico inhouden.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren bieden een verscheidenheid aan voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van de bescherming van het hart. Volgens Dr Weiss, moet je gehydrogeneerde oliën en vetten te vermijden en in plaats daarvan innemen meer omega-3 vetzuren, die doorgaans te vinden zijn in vis.

Patiënten met mitralisklepprolaps moet innemen 1000 tot 3000 mg omega-3 visolie supplement per dag. Antarctische krill olie wordt gedacht superieur te zijn aan visolie, met een hogere omega-3 absorptiesnelheid. Het fosfolipidegehalte van deze vorm van olie beweegt omega-3 vetzuren in het lichaam celmembranen.

Je moet een arts te raadplegen voordat u omega-3 vetzuren, magnesium, coQ10, of enig voedingssupplement.