Natuurlijke remedies om zich te ontdoen van rimpels op het voorhoofd

In sommige culturen, een paar rimpels op het voorhoofd zijn een teken van een wijs en gerespecteerd persoon, maar als je bang bent van het kijken een beetje te verstandig voordat je tijd hebt, kunt u op jacht naar natuurlijke remedies voor voorhoofd kreuken. Gelukkig zijn veel opties beschikbaar om te elimineren, of op zijn minst de schijn van, voorhoofd rimpels verminderen zonder toevlucht te nemen tot en agressieve chemische peelings-liften geconfronteerd.

Topical Opties

Als het gaat om actuele behandelingen voor het verminderen van rimpels, veel producten beweren te zijn "natuurlijk." Zoeken in de gangpaden van uw lokale apotheek (in de sectie cosmetica) voor actuele rimpel crèmes die onder meer co-enzym Q10, koper en thee-extracten, natuurlijke ingrediënten die de celgroei en herstel van de huid te stimuleren.

Dieet

Een andere optie voor het verminderen van rimpels is door middel van voeding en gezond leven. Verblijf gehydrateerd door het drinken van veel water, bijvoorbeeld, helpt de huid er steviger en vermindert de verschijning van rimpels. Een gezond dieet, rijk aan vitaminen A, E en B-complex, houdt ook de huid gezonder en beter in staat om teruggroeien en reparatie zelf, die de verschijning van rimpels te verminderen en helpen de huid er over het algemeen jonger.

Dermabrasie, botox

Hoewel het niet aantrekkelijk klinken, dermabrasion werkt zonder chemicaliën, schuren de bovenste lagen van de huid met een roterende borstel om ze gladder lijken.

En gek als het klinkt, Botox injecties zijn meer "natuurlijk" dan je zou denken. Hoewel de merknaam is Botox, het ingrediënt in de injectie is eigenlijk een stam van botulinum toxine, een natuurlijk voorkomende, zo niet ongelooflijk toxisch eiwit geproduceerd door bacteriën. Bij gebruik in cosmetische instellingen, het werkt door verlammende de spieren van het voorhoofd zodat ze plat liggen. De les hier is pas op het label "natuurlijk" en vragen te stellen over mogelijke rimpel remedies. Praat met uw arts over mogelijke rimpelbehandelingen en leg uit dat je op zoek bent naar een niet-invasieve, natuurlijke behandeling. Stel vragen over medicijnen, chemicaliën of processen. Uw arts kan in staat zijn om u te helpen een oplossing voor je voorhoofd lijnen die je definitie van past "natuurlijk."

Relax!

Het is misschien niet het antwoord dat je wilt horen, maar een van de beste manieren om rimpels te verminderen is om te ontspannen en laat ze maar komen. Rimpels worden gevormd als spieren onder de huid bewegen in een bepaalde manier herhaald, dus voor veel mensen, voorhoofd kreuken allereerst zorgen of stress of als reactie op concentreren op metingen of andere materialen. Als uw rimpels worden steeds een bron van stress zichzelf, leren loslaten en beginnen te denken van hen als een teken van uw wijsheid en ernstige aard. Dus zorg voor uw huid door hydraterende, met sunblock en niet roken, en leren om een ​​beetje te ontspannen - beginnen te genieten van een paar lachrimpels plaats.