Natuurlijke remedie voor zure reflux bij kinderen

Wanneer een kind wordt gediagnosticeerd met zure reflux ziekte, zullen veel artsen voorschrijven Prilosec. Uw kind kan ook worden gegeven andere vloeibare geneesmiddelen symptomen evenals een inhalator voor keel zwelling verlichten. Sommige ouders vinden dit regime leidt te veel medicijnen te geven aan een kind, en liever eenvoudigere alternatieven. Het hier ook vermeld tips kunnen helpen met regelmatige aanvallen van brandend maagzuur bij volwassenen ook.

Koude melk

Lang gedacht dat het een een fabeltje 'te zijn, een groot glas melk helpt wel de vacht van de maag. Dit kan zowel gelden voor zuivelproducten zoals ijs of dikke yoghurt ook. Vermijd toevoegingen zoals chocolade siroop of poeder aardbei echter omdat deze daadwerkelijk irriteren gevoelige maag.

Goat Milk

Een andere optie, geitenmelk, komt in zowel poeder en vloeibare vorm. U kunt het vinden in bij reformwinkels of in de bakken gangpad van supermarkten, naast het verdampt en gecondenseerd melk. Geitenmelk is een effectieve natuurlijke remedie voor zure reflux bij kinderen, en biedt grote voedingswaarde ook.

Bland Foods

Een kind dat lijdt aan een geïrriteerde maag moet worden op een neutrale dieet om maagzuur te verminderen. Dit betekent dat het beperken of elimineren van soda, kruidig ​​en gefrituurd voedsel, en andere bekende boosdoeners, uit hun dieet. Daarnaast houden dagelijks een logboek bij van wat het kind eet om te zien of er sprake is van niet-herkende trekker voedingsmiddelen die kunnen worden verergeren zure reflux symptomen.

Losse kleding

Kinderen moeten losser zittende kleding rond de taille, in het bijzonder zuigelingen dragen. Rekbare elastische taille zijn beter dan broeken en jeans die niet te geven. Kies voor overalls, truien, jumpsuits en jurken in plaats daarvan.

Change Posities

Plaats een grotere kussen onder het kind dus zijn hoofd en borst lichtjes worden verhoogd. Dit zal helpen verlichten het brandend gevoel van zure reflux als hij slaapt. Zorg ervoor dat ze een beetje zit terug in een stoel, in plaats van naar voren leunen.