Natuurlijke remedie voor neusafscheiding

Postnasale drip kan tijdens een ziekte van de luchtwegen te ontwikkelen, zoals een verkoudheid of griep, met seizoensgebonden allergieën of na blootstelling aan een irriterende zoals chemische sprays of luchtvervuiling. Gelukkig zijn er vele manieren om postnasale drip te behandelen, met inbegrip van natuurlijke remedies die veilig thuis kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, hoewel mensen met ernstige aandoeningen van de luchtwegen of van wie de symptomen niet weg met natuurlijke remedies te gaan kan het nodig zijn om te gebruiken over de toonbank of voorgeschreven medicijnen.

Gedragsveranderingen

Bepaalde gedragsveranderingen kunnen als natuurlijke remedies werken voor postnasal druppelen, volgens de Mayo Clinic. Verheffen het hoofd 's nachts tijdens het slapen kan slijm drain helpen en vermindert irritaties aan de keel. Het vermijden van irriterende stoffen, zoals tabaksrook, alcohol en cafeïne kan ook het verminderen van de symptomen van postnasal infuus.

Luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers gebruikt binnenkant van het huis of kantoor kan werken als een remedie voor postnasal druppelen, volgens de Mayo Clinic. Met behulp van een luchtbevochtiger 's nachts kan helpen de symptomen die interfereren met slapen, zoals hoesten en verstopte neus veroorzaakt door postnasale drip verminderen. Luchtbevochtigers kan ook helpen irritaties in de neus en keel die kunnen worden verergerd door postnasale drip verminderen.

Vloeistoffen

Het houden van slijm dun door het verhogen van de hoeveelheid vloeistoffen verbruikt is een natuurlijke remedie voor postnasal druppelen, volgens de National Library of Medicine. Overmatig slijm door de verkoudheid kan worden behandeld met de klassieke natuurlijke remedie kippensoep of kip bouillon. Het drinken van veel water, kan vruchtensappen of sportdrankjes ook werken als natuurlijke remedies om postnasale drip behandelen.

Slijm verwijderen

Volgens de Mayo Clinic, het verwijderen van slijm uit de neus en sinussen is een natuurlijke remedie voor postnasal infuus. Bij oudere kinderen en volwassenen, kan dit worden bereikt door blazen de neus of slikken het slijm. Bij baby's, kunnen ouders moeten zuigkracht bollen gebruiken om slijm te verwijderen; spuiten een paar druppels moedermelk in de neusgaten van de baby's kan ook dunne slijm en beperken postnasal druppelen bij baby's.

Nasale irrigatie

Nasaal irrigatie omvat verschillende methoden van het uitwassen van slijm uit de neus, en het is een natuurlijke remedie voor postnasale drip volgens de Mayo Clinic. Saline druppels kunnen worden gespoten of gesproeid in een neusgat tegelijk en veilig zijn voor iedereen, van baby's tot volwassenen. Met behulp van een zoutoplossing te irrigeren de neus met een neti pot is een natuurlijke remedie voor postnasale drip die gebruik maakt van de zwaartekracht om te helpen slijm uit de neus en sinussen.

Vitaminen en Supplementen

Sommige vitaminen en mineralen kunnen worden om de symptomen van postnasal drip verminderen, volgens de Mayo Clinic. Postnasale druppels die worden veroorzaakt door infectie met de verkoudheid kan worden behandeld met vitamine C druppels of aanvullingen op de duur van ongemak verkorten. Het mineraal zink en het kruid echinacea kunnen verminderen ook postnasal druppels die worden veroorzaakt door de verkoudheid, vooral als ze snel na het begin van symptomen worden genomen.