Natuurlijke remedie voor Fighting Anti Pollen

Allergieën worden vaak veroorzaakt door pollen die rond zweeft in de lucht tijdens het voorjaar en de vroege zomer. Wanneer het lichaam voelt zich aangevallen door deze externe irriterende stoffen, het immuunsysteem zich voorbereidt om ze bestrijden. De-immune getriggerd reactie veroorzaakt jeukende ogen, verstopte neus en geïrriteerd sinussen. Werken met natuurlijke remedies en voedingsmiddelen kunnen helpen verlichten, of althans verminderen, de symptomen van allergie.

Acupunctuur

Acupunctuur wint aan populariteit als meer mensen wenden tot alternatieve en traditionele gebruiken bij het zoeken naar verlichting van gezondheidsvoorschriften. Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeswijze die fijne naalden gebruikt om meridianen in het lichaam te stimuleren. Elke meridiaan heeft betrekking op een intern orgaan. Het doel van acupunctuur is deze meridianen om geblokkeerde energie vrij in het lichaam te stimuleren. Bij de behandeling van pollenallergie met acupunctuur de long meridiaan wordt gestimuleerd. Deze releases geblokkeerde energie in de neus en de longen gebied.

Kruiden

Wanneer die lijden aan pollenallergie zijn er verschillende kruiden die kunnen helpen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, het nemen van 500 mg per dag van hoefblad kan helpen verlichten van allergieën. Goldenseal bevat berberine, een stof die kan helpen om het immuunsysteem te stimuleren en kunnen allergische symptomen te verminderen. Echinacea kan helpen om de ontsteking te verminderen en het verbeteren van het immuunsysteem, die kunnen helpen verlichten van allergische klachten.

Chinese Geneeskunde

Bij de behandeling van pollen gedreven allergieën, de traditionele Chinese geneeskunde schrijft vaak biminne. Biminni is samengesteld uit verschillende kruiden die samenwerken om allergische symptomen te verlichten. De Chinese kruiden formule bevat Chinese keppeltje, ginkgo biloba, Horny Goat Weed, schizandra chinensis, astragalus, ledebouriella divaricata en Japanse abrikoos. Voor de beste resultaten met deze remedie is het het beste om te werken met een Chinese kruidendokter.

Homeopathie

Homeopathische geneeskunde maakt gebruik van een sterk verdunde hoeveelheid van een plantenextract om gezondheidsproblemen te behandelen. Bij de behandeling van allergieën met homeopathie is het het beste om te werken met een homeopaat, die een mengsel van remedies die de unieke combinatie van uw klachten te passen zal voorschrijven. Er zijn verschillende oplossingen die reliëf kan helpen op korte termijn. Homeopathische middelen gebruikt bij de behandeling van allergieën zijn Nux Vomica, Arsenicum album, alluim cepa, en Euphrasia. Deze vier remedies pakken symptomen van congestie, niezen, afscheiding en andere allergie-gerelateerde ongemakken.

Voeding en supplementen

Voeding en supplementen kan helpen bij het beheren van allergische symptomen. Zelfs als een allergische reactie wordt veroorzaakt door pollen dan een levensmiddel kan beperken trekkervoedsel helpen tijdens de allergieën. Het vermijden van zware vlees, dagboek en suiker, alsmede bewerkte voedingsmiddelen kan helpen om de symptomen te verlichten. Extra vitamine C kan helpen om het immuunsysteem verbeteren. Volgens de UMMC, vitamine C heeft enkele antihistamine eigenschappen. Nemen tot 2.000 mg vitamine C per dag kan helpen bij het beheren van allergieën veroorzaakt door pollen.