Natuurlijke remedie voor de menopauze Zweten

Opvliegers en nachtelijk zweten zijn onder de ergste symptomen die gepaard gaan met de menopauze. De belangrijkste behandeling van deze symptomen conventionele geneesmiddel heet hormoonvervangingstherapie. Hormoonvervangende therapie, echter niet voor iedereen, want het kan duur zijn en leiden tot een aantal onaangename bijwerkingen. Een optie voor het omgaan met symptomen van de menopauze is het gebruik van natuurlijke remedies. Het is belangrijk om uw arts en zelfs een kruidendokter te praten voordat u een kruidenmiddel, hoewel, zoals sommige bijwerkingen hebben en kunnen schadelijke interacties tussen geneesmiddelen veroorzaken.

Zilverkaars

Een natuurlijke remedie voor zweten geassocieerd met de menopauze is zilverkaars, een plant die van nature voor in Noord-Amerika. Zilverkaars bevat fyto-oestrogenen, fytochemicaliën dat het hormoon oestrogeen door binding aan de oestrogeenreceptor in het lichaam na te bootsen. Deze fyto-oestrogenen kan helpen reguleren van de lichaamstemperatuur, het verminderen van angst en depressie en het tegengaan van vaginale droogheid. Zilverkaars kunnen worden gekocht bij reformwinkels in te vullen formulier. Dit kruid heeft wel een aantal bijwerkingen, zoals hoofdpijn en maagklachten.

Sojasaus

Soja is een gezonde en natuurlijke manier om hinderlijke symptomen van de menopauze te houden tot een minimum. Soja kan niet alleen de frequentie en de ernst van opvliegers en nachtelijk zweten verminderen, maar ook het gemak bot te verliezen, het verbeteren van gezondheid van het hart en de regulering van insuline. U kunt soja aan je dieet op verschillende manieren, waaronder eten sojanoten en tofu en drinken sojamelk.

Dong Quai

Dong quai is een populair kruid in de Chinese geneeskunde en een natuurlijke remedie voor opvliegers en zweten in verband met de menopauze. Zoals zilverkaars, dong quai bevat ook fyto-oestrogenen. Het is ook een goede bron van vitamine A en E, en B12. Dong quai kan niet alleen helpen met zweten en opvliegers, maar ook met vaginale droogheid en stemmingswisselingen. De gedroogde kruid kan worden gekocht in reformwinkels en Chinese markt en kan worden ondergedompeld in heet water om een ​​thee te maken. Dong quai is ook verkrijgbaar in capsule vorm.

Maca Root

Macawortel is de radijs-achtige wortel van de maca plant, een inwoner van Zuid-Amerika. Macawortel mag balans hormoonspiegels te helpen in het lichaam, waardoor de symptomen van de menopauze te verlichten. Het kan ook helpen met botverlies en een laag libido. Deze wortel is beschikbaar zowel vers als in capsule vorm. De verse wortel kan worden ondergedompeld in water om een ​​thee te maken.