Natuurlijke Preventie van eierstokkanker

Eierstokkanker begint in eierstokken met tumorvorming. Deze tumoren kunnen goedaardig (geen kanker) of kwaadaardig (kanker) zijn. Er zijn veel niet-standaard methoden voor de preventie van kanker en de behandeling op dit moment onderzocht. De American Cancer Society website geeft uitgebreide informatie over alternatieve preventieve maatregelen.

Veranderingen in levensstijl

Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om eventueel te voorkomen eierstokkanker uit ontwikkelingslanden. Als u te zwaar bent, het ontwikkelen van een gewichtsverlies routine. Uitvoering rond extra gewicht is niet alleen ongezond, het verhoogt uw risico op het ontwikkelen van kanker. Zorg ervoor dat u deelneemt aan lichamelijke activiteit op tenminste 30 minuten per dag. Oefening helpt je een gezond gewicht te behouden en versterkt het immuunsysteem. Je moet proberen om te slapen ten minste acht tot 10 uur per nacht. Regelmatige slaapgewoonten ondersteunen de endocriene systemen die de ontwikkeling van kanker kan onderdrukken. Werken aan het verminderen van stress. Emotioneel welzijn is een belangrijke verdediger tegen kanker

Veranderingen in het dieet

Nemen voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-oxidanten zijn in uw dieet. Dit geldt ook voor het consumeren van meer volle granen, fruit, biologische groenten en peulvruchten. Groenten en fruit bevatten kankerbestrijdende verbindingen. Groenten in de kruisbloemige familie (broccoli, kool, spruitjes, mosterd greens, boerenkool, en bloemkool) bevatten grote hoeveelheden van die verbindingen. Beperk uw dagelijkse inname van zout en suiker, met inbegrip van de consumptie van voedingsmiddelen met een hoog niveau van beide. Proberen om meer natuurlijke voedingsmiddelen te eten. Blijf uit de buurt van die die worden bewaard, in blik of gerookt. Deze voedingsmiddelen bevatten nitraten, die zijn verbonden met kanker.

Andere overwegingen

Reinigingsoplossingen en detergenten bevat chemicaliƫn die kankerverwekkend (kankerverwekkende) zijn. Beperk het gebruik of over te schakelen naar natuurlijke reinigingsmiddelen om blootstelling te vermijden. Vermijd cosmetica die formaldehyde en natriumlaurylsulfaat bevatten. Ze bevatten nitrosaminen die ook kankerverwekkend. Schakel over naar schoonheidsproducten en toiletartikelen die natuurlijke ingrediƫnten bevatten.