Natuurlijke preventie van cataract

Staar is een feit van het leven voor een groot deel van de vergrijzing van de bevolking. Ze hebben meestal gevolgen hebben voor mensen in de leeftijd tussen 60 en 75 jaar en zijn de oorzaak van meer dan een half miljoen operaties, jaarlijks. Staar kan ook leiden tot blindheid als preventieve maatregelen worden genomen. Gelukkig zijn er een aantal methoden die kunnen worden gebruikt staar stoppen voordat ze beginnen.

UV-Blocking Glasses

Zowel zonnebrillen en brillen moet de mogelijkheid hebben om te blokkeren UVA van de zon en UVB-stralen, die helpt bij het voorkomen van cataract hebben. Als u een bril draagt, moeten ze je ogen beschermen tegen de zon te allen tijde. Zonnebril moet buiten worden gedragen in de dag, of de zon schijnt. Jaarlijkse oogonderzoek zijn ook zeer aan te bevelen.

Vitaminen

Sommige vitaminen zijn belangrijk om te helpen bij de preventie van cataract. Vitamine A houdt gezonde cellen in het lichaam en is bekend visie ondersteunen. Een dagelijkse inname van 800 tot 1000 mcg per dag aanbevolen. Vitamine C per dag ingenomen kan helpen verminderen de kans op cataract met maximaal 70 procent. Ongeveer 1 tot 2 g vitamine C per dag is ideaal. Vitamine E kan helpen omkeren van de effecten van vrije radicalen en vertraging blindheid veroorzaakt door staar. De aanbevolen dagelijkse dosis vitamine E is 15 mg. Selenium en vitamine D zijn ook belangrijke antioxidanten voor gezonde ogen te houden. De aanbevolen dagelijkse inname van selenium voor volwassenen is ongeveer 55 microgram vitamine D 200 Internationale Eenheden (IE).

Best Foods Voor Eye Health

Groenten zijn een grote bron van vitaminen en mineralen en helpen bij het verbeteren van de gezondheid van uw ogen. Spinazie en avocado zijn enkele van de meest nutriënt-dichte. Beiden bevatten vitamine A en luteïne, die belangrijk zijn bij het voorkomen van cataract zijn. Tomaten en broccoli zijn beide boordevol vitamine C. Zalm en eieren zijn magere eiwitbronnen die het gezichtsvermogen te helpen, ook. Beide zijn ook een rijke bron van vitamine A en D. zalm ook omega-3 vetzuren, die belangrijk zijn voor de algemene gezondheid van het oog zijn. Andere voedingsmiddelen die op het voorkomen van cataract behulpzaam zijn, zijn knoflook en zonnebloempitten. Beide bevatten selenium die gezondheids- oog bevordert.

Extra Tips

Elk type vervuilde omgeving gedurende een lange periode kunnen bijdragen of vooruit cataract, waaronder luchtvervuiling en smog. Vermijd roken en het innemen van passief roken, omdat deze stimuleren de productie van vrije radicalen die je cellen aan te vallen. Obesitas veroorzaakt cataract zo goed, dus het houden van uw gewicht onder controle is noodzakelijk. Tot slot, mensen met diabetes lopen een hoog risico op cataract, zodat ze de bloedsuikerspiegel dient onder controle te houden te allen tijde.