Natuurlijke Nier Pain Relief Eten

De nieren vormen een belangrijke functie in het lichaam door filtreren 200 liter bloed per dag tot ongeveer 2 liter afvalstoffen verwijderen gemiddeld. Net als bij een complex orgaan, er zijn veel dingen die fout kunnen gaan in de nieren en veroorzaken nieren pijn, met inbegrip van ontstekingen, giftige opbouw en stenen. Hoewel elke chronische of ernstige pijn door een arts onmiddellijk moeten worden onderzocht, zijn er verschillende voedingsmiddelen remedies bekend om te helpen met nieren pijn.

Veenbessen

Veenbessen en cranberry sap reeds lang bekend om te helpen met blaasontsteking en zijn erg gezond voor de nieren ook. Cranberries kan de zuurgraad van de urine, die vervolgens in staat stelt om te doden bacteriën in de urinewegen, blaas en nieren te verhogen; het lichaam spoelt vervolgens naar buiten. Veenbessen kan ook zeer nuttig zijn bij het oplossen van nierstenen. Als je cranberry sap te drinken, zorg ervoor dat het de pure en ongezoete soort.

Watermeloen

Zoals het drinken van veel water is belangrijk voor de gezondheid nier, niet verrassend het hoge vochtgehalte van watermeloen maakt het een uitstekende natuurlijke voeding in het bijstaan ​​van de nierfunctie. Watermeloen is het meest effectief wanneer opgegeten door zichzelf, zodat het door uw systeem snel, en is een van de veiligste diuretica. Watermeloenzaden kan worden gebruikt om een ​​thee die de nieren kan stimuleren en helpen breken nierstenen vormen.

Druiven en selderij

Zowel druiven en selderij bruikbaar niet alleen voor de ondersteuning van bestaande nierziekten, maar ook als een preventieve. Regelmatige selderij inname kan helpen de vorming van nierstenen die gevoelig zijn voor hen en druiven beide waterrijke en weinig albumine en natriumchloride, hetgeen kan bijdragen tot nierproblemen. Laat ze beiden een nietje van uw dieet om gezonde nierfunctie te bevorderen.

Rode paprika

Rode paprika's bevatten lycopeen, een antioxidant die kan beschermen tegen kanker. Ze zijn ook rijk aan vitamine A, B-6, C en foliumzuur, die goed zijn voor het gehele lichaam en de nieren. Ze zijn laag in kalium, die altijd de voorkeur als ze last hebben nierproblemen.

Egg Whites

Eiwitten zijn een uitstekende bron van eiwitten, zonder het fosfor in andere eiwitbronnen zoals eidooiers of rood vlees. Ze bevatten ook alle essentiële aminozuren. Eiwitten zijn een gezonde aanvulling op tonijn of tuin salade en kan helpen uw nieren gezond te blijven en te voorkomen dat de pijn nier.