Natuurlijke manieren voor vrouwen om gewicht te verliezen

In het algemeen, vrouwen hebben de neiging om een ​​meer moeilijke tijd het verliezen van gewicht dan mannen. Dit is meestal te wijten aan de aard van de hormonen van vrouwen en het delen van hun lichaam waar extra massa wordt predispositioned om dergelijke te reizen zoals de heupen, panty's en achterzijde. Dus het verliezen van gewicht kan soms lijkt een onmogelijke missie. Er zijn verschillende natuurlijke manieren vrouwen kunnen afvallen effectief zonder te hongeren zichzelf of hun toevlucht nemen tot een aantal vreemde dieet plan.

Drink Water

Terwijl u misschien in eerste instantie op een beetje water gewicht, het drinken van meer water per dag zal u helpen gewicht te verliezen. Water helpt bij het reguleren van uw systeem en druk op afval en gifstoffen uit je lichaam. Water vult ook je maag zodat je minder honger en hebben de neiging om minder voedsel te eten.

Slaap Meer

Slaapgebrek zorgt ervoor dat je meer zoetigheden en zetmeel hunkeren. Het zet ook je lichaam om het stresshormoon cortisol, die bekend is om te worden gekoppeld aan buikvet los. Streef naar een solide zeven tot acht uur slaap per nacht. Hierdoor zal u helpen niet alleen gewicht verliezen, maar zal je ook helpen beter te focussen en zijn geneigd om te oefenen en te eten gezonder op een dagelijkse basis.

Walk the Dog

Neem de hond voor een wandeling elke dag. Een stevige wandeling van 20 minuten zal wonderen doen voor uw algehele gezondheid en helpt u de pondjes kwijt in een schijnbaar moeiteloze manier. Als u niet beschikt over een hond kun je als vrijwilliger bij uw plaatselijke dierenasiel of pond en lopen een hond er elke dag, of per week. Dit is ook een grote bron van stress, dat zal u helpen voorkomen dat zich tot voedsel voor comfort.

Adem Meer

Neem een ​​meditatie klasse en leren een aantal diepe ademhalingstechnieken. Diepe ademhaling helpt je ontstressen en eigenlijk calorieën te verbranden met elkaar diep adem. Het nemen van een paar keer diep adem voordat je een maaltijd eet zal je ook helpen minder als je voorafgaand aan het nemen van een hap ontspannen en voldaan zal zijn eten.

Ruik Uw Spices

Studies gedaan door de geur en smaak Treatment and Research Foundation in Chicago hebben aangetoond dat mensen die bepaalde kruiden te gebruiken hebben de neiging om minder te eten. Het gebruik van dergelijke kruiden zoals knoflook en peper helpt je eet kleinere maaltijden want je zal gericht zijn op de geur van het eten en genieten van het moment van het eten van elke hap, in tegenstelling tot het eten van meer en meer beten op die hetzelfde niveau van tevredenheid van spiceless bereiken gerechten. Pittig eten kan ook helpen de snelheid van uw stofwisseling en dus helpen calorieën sneller verbranden.