Natuurlijke manieren om te voorkomen dat Gray

Natuurlijke manieren om te voorkomen dat Gray

Grijs haar kan worden beschouwd als een typisch teken van het verouderingsproces, maar voor veel mensen is het niet een aspect dat ze staan ​​te popelen om te accepteren. Ook al kunnen er vele factoren die betrokken zijn bij wanneer en hoe je haar begint zijn pigment verliest, zijn er een paar dingen die je kunt doen om uw kansen te gaan grijze (of op zijn minst vertragen het proces) te verlagen. Probeer een of meer van deze handige ideeën voor het houden van uw natuurlijke kleur langer.

Gezond Dieet

Een gezonde voeding is een belangrijke factor in het afweren van de tekenen van veroudering. Het houden van uw lichaam in een optimale staat van gezondheid zal helpen om het verouderingsproces te vertragen - hoewel het niet geheel te vermijden - en kunnen u voorzien van extra jaren van de natuurlijke haarkleur. Dr Ann Wigmore, een pionier van de rauwe en levend voedsel beweging, had grijs haar, ontwikkeld door de leeftijd van vijftig, alleen om haar natuurlijke kleur na een radicale verandering van haar dieet te doen herleven. Lees de werken van Ann Wigmore om meer over het proces ontwikkelde ze leren.

Supplementen

Hoewel er geen garantie is dat supplementen zal helpen uw natuurlijke haarkleur te behouden, is er nieuw bewijs dat het lichaam van de verslechterende niveaus van katalase een bijdragende factor kan zijn. Onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in het Verenigd Koninkrijk bevindingen gepubliceerd in 2009 inzake de aansluiting tussen catalase uitputting en een opbouw van waterstofperoxide in het lichaam (welke leidt grijs haar). Overweeg catalase aanvullingen op dit proces bestrijden.

Andere supplementen bekend voor het ondersteunen haar en weefsel B-vitaminen, essentiële vetzuren, horsetail, biotine, keratine en MSM (methylsulfonylmethane).

Andere overwegingen

* Niet roken sigaretten. Rokers zijn vier keer meer kans om grijs te gaan dan niet-rokers.

* Overweeg het gaan voor een medische check-up om te bepalen of lage schildklierfunctie - of andere medische aandoeningen - kan een factor zijn in het verliezen van je haar kleur.