Natuurlijke Manieren om te helpen Child Astma

Natuurlijke Manieren om te helpen Child Astma

Elk jaar, de incidentie van astma bij kinderen blijft stijgen in een alarmerend tempo. Volgens de National Institutes of Health, astma is een van de belangrijkste oorzaken van de kindertijd ziekenhuisopnames, met meer dan 14 miljoen schooldagen per jaar gemist. Verhogingen van milieuverontreinigende stoffen, meer complexe levensmiddelenadditieven en een groter gebruik van pesticiden zijn de belangrijkste contribuanten. Ongeacht uw behandelplan, zijn er stappen die u kunt nemen om de symptomen van uw kind zoveel mogelijk te beperken, terwijl het verminderen van zijn blootstelling aan geneesmiddelen op recept.

Triggers

Het identificeren en elimineren van astma triggers is de eerste stap in een natuurlijke benadering van de behandeling. De meest voorkomende boosdoeners zijn huisstofmijt in beddengoed, slaapkamer tapijt, schimmels en huidschilfers van dieren. Remedies omvatten het bekisten van beddengoed en matrassen in stofdichte hoezen, verwijderen slaapkamer tapijt en de installatie van houten vloeren, en het veranderen van verwarming en air-conditioning filters vaker. Was alle groenten en fruit grondig aangezien de meeste worden behandeld met sulfiet, een additief voor levensmiddelen waarvan bekend is dat astmatische aanvallen veroorzaken.

Foods te vermijden

Vermijd voedingsmiddelen die de productie van slijm, zoals zuivelproducten, vleeswaren en geraffineerde suikers promoten. Vermijd-gas producerende voedingsmiddelen zoals broccoli, bloemkool en kool, die een astmatische aandoening kan irriteren door druk uit te oefenen op het middenrif. Het is gerapporteerd dat zoveel als 8 procent van astma direct worden gerelateerd aan voedselallergieën. Een kind dat herhaaldelijk fusses met hetzelfde voedsel of dringt erop aan dat het "smaakt raar" kan zijn onbewust uitdrukken van een voedselallergie dat kan worden verzwarende haar astma.

Voedingsmiddelen die Heal

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-oxidanten toe te voegen in het dieet van uw kind. Donkergroene bladgroenten en fruit die zijn donker geel of oranje van kleur kan aanzienlijk verminderen de symptomen van astma. Vis met een hoge concentratie aan omega-3-vetzuren zijn even belangrijk. Studies hebben aangetoond dat kinderen die per week vis te eten ten minste eenmaal zijn eenderde minder waarschijnlijk astma ontwikkelen. Knoflook en uien zijn anti-inflammatoire eigenschappen die longirritatie kan verminderen. Mager gevogelte en volkoren granen zijn ook effectief.

Voedings-en kruidensupplementen

Begin uw kind op een cursus van vitamine-en kruidensupplementen. Vitaminen C, E, B6 en B12, zink, magnesium, selenium en lycopeen zijn allemaal aangetoond gunstige effecten bij de behandeling van astma. Omega-3 supplementen zijn even belangrijk. Kruiden geacht het meest effectief bij de behandeling van astma hoefblad, ginkgo extract, gedroogd klimop, lijnzaad en lijnzaadolie. Raadpleeg uw kinderarts voor de juiste doseringen.

Werken met uw kinderarts

Het is belangrijk om nauw samen te werken met uw kinderarts wanneer het opnemen van voedingsstoffen of kruiden-supplementen in de plan van de behandeling van uw kind. Als uw kind al op medicamenteuze behandeling, moet kruidensupplementen worden gewist door eerst met uw arts om een ​​mogelijke wisselwerking van geneesmiddelen te voorkomen.
Overweeg het opzetten van een overleg met een homeopathisch arts die nauw kan samenwerken met uw kinderarts te helpen de balans van uw natuurlijke benadering van de behandeling met meer conventionele therapieën.
Immunotherapie, acupunctuur en biofeedback zijn extra natuurlijke therapieën die kunnen worden onderzocht. Voor meer informatie over astma en aanverwante behandelingen, bezoek de Astma en Allergie Foundation of America website (zie bronnen).