Natuurlijke manieren om te genezen van depressie

Natuurlijke manieren om te genezen van depressie

Depressie is een ernstige ziekte die een persoon de stemming en kijk op het leven beïnvloedt. Het kan om een ​​aantal redenen, zoals een verlies van een baan, of de geboorte van een nieuwe baby. Als een depressie niet wordt behandeld kan het leiden tot zelfmoord. Als u last heeft van een depressie kun je beginnen met het behandelen natuurlijk. Echter, als je niet ziet uw depressie tillen, je echt nodig hebt om hulp te krijgen van een professional.

St. John's Wort

Sint Janskruid is een natuurlijke kruid gebruikt om een ​​persoon de stemming te behandelen. Het kan een aanzienlijke verbetering van het vermogen van de persoon om elke dag en haar activiteiten af ​​te handelen. Mensen die lijden aan een depressie kan twee 450 mg capsules bij elke maaltijd nemen. Om verbeteringen te zien, moet de persoon die het te nemen op een dagelijkse basis. Als de St. John's Wort helpt, ga niet uit van het. Ga hiermee door, zelfs als de symptomen van een depressie weg te gaan, of ze zullen terugkomen.

Waarschuwing: Als u medicijnen te nemen of u zwanger bent of lijdt aan diabetes zijn, moet je toestemming krijgen van uw arts naar St. John's Wort nemen.

SAM-e

SAM-e is een volledig natuurlijk voedingssupplement dat de mogelijkheid om uw stemming te tillen is. SAM-e werkt omdat daardoor dopamine een persoon. Als een extra voordeel, SAM-e werkt aan gezonde gewrichten en de werking van de lever te bevorderen. Men moet een 400 mg capsule per dag op een lege maag. Neem het een keer per dag als je uit bed, maar voordat je eet ontbijt om de dag goed te beginnen.

Waarschuwing: Als u het nemen van eventuele andere medicijnen die u nodig hebt om de toestemming van uw arts om dit supplement te nemen krijgen. Je moet ook niet SAM-e te nemen als u lijdt aan manische depressiviteit.

Oefening

Lichaamsbeweging is goed in het verlichten van stress en vermindert ook de depressie. Uitoefenen stimuleert bepaalde hormonen in je lichaam die je een goed gevoel. Ook, hoe beter je lichaam voelt, hoe beter je zult voelen over jezelf. Niet alleen kan u helpen zich te ontdoen van uw depressie te oefenen, kan het ook voorkomen dat de depressie terugkomen. Beginnen uit te werken voor een half uur per dag, en dan vertragen werk je weg tot een uur lichaamsbeweging per dag. Uitoefening zal niet werken voor een ernstige depressie dus je zult nog steeds nodig hebt om uw arts te raadplegen voor een behandeling.