Natuurlijke manieren om te genezen Gall Stones

Galstenen zijn een kristallijne opbouw in de galblaas en gal systeem. Deze algemeen geen pijn in het lichaam, maar kan problemen veroorzaken als ze in een galweg komen te zitten. Deze blokkade veroorzaakt pijn in de rug, pijn in de onderbuik en braken. Natuurlijke remedies kunnen deze stenen te behandelen en voorkomen zo de vorming.

Het voorkomen van galstenen

De makkelijkste manier om galstenen te voorkomen is om ze te voorkomen. Een algemeen gezond dieet kan helpen galstenen te voorkomen. Homeopaat genezers beschouwen groenten en fruit zo belangrijk ter preventie van galsteen opbouw. Niet alleen zijn deze voedingsmiddelen weinig vet en veel voedingswaarde, zij essentieel zijn voor de werking van elk systeem in het lichaam. Homeopaten op sites zoals Mothernature overwegen appels, peren, en grapefruits zijn de beste vruchten voor het vermijden van galstenen. Ze vinden het ook van essentieel belang voor een persoon om ten minste vijf porties fruit en groenten per dag te consumeren.

Bonen zijn een uitstekende bron van voeding die galstenen kunnen voorkomen. Haver peterselie is een voedsel dat rijk is aan chlorofyl. Chlorofyl kan helpen bij het schoonmaken van de gal-systeem en het voorkomen van ophoping. Het drinken van minstens acht grote glazen water per dag kan breken elke opbouw in de gal systeem. Een glas wortelsap elke dag kan helpen voorkomen galstenen wortelen hoog in een groot aantal vitaminen die het lichaam te reinigen. Geraffineerde koolhydraten moeten worden vermeden, omdat deze de neiging te interfereren met de manier waarop de galblaas functioneert. Echter, een theelepel boter veroorzaakt vaak de galblaas volledig te legen, schoonmaken van eventuele buildups, zeggen degenen die aanhangen homeopathische principes.

Het behandelen van Galstenen

Soms zelfs met de preventie behandelingen, galstenen vorm. Homeopathische genezers, zoals die bij Health Secrets, geloven dat vele natuurlijke behandelingen helpen afbraak galstenen. Veel van deze middelen voor de behandeling van galstenen zijn vloeibaar. Ze zeggen dat de natuurlijke appelazijn breekt galstenen en spoelt ze door het lichaam. Ze geloven ook dat 25 milligram van olijfolie kan breken galstenen. Limoen en citroensap kunnen breken galstenen ook. U kunt ook eten limoenen en citroenen, maar het sap is een meer gedestilleerd manier om deze sappen te krijgen in je lichaam. Een andere natuurlijke stof die galstenen kan spoelen uit je lichaam is kurkuma. Het probleem met kurkuma is dat het moeilijk kan zijn om te eten en laag te houden. Gebruik dit alleen in extreme gevallen.

Werken je reflexen is een werkwijze voor de behandeling galstenen. Dr. Laura Norman, is een reflexoloog (een arts die praktiseert het stimuleren van de reflexen voor helende doeleinden) stelt dat het werken van de reflexen op de been helpt de schildklier, de lever en de galblaas functie beter. Als de galblaas vollediger werkt, kan het kunnen breken de galstenen zelf. Vitaminen zoals lecithine en vitamine C kan ook breken galstenen. Alcoholische dranken kan, in kleine doses, zijn sterk genoeg om te breken zelfs de sterkste galstenen. Alcoholische dranken dienen alleen in zeer kleine doses, omdat het lichaam kan beschadigen teveel wordt genomen.