Natuurlijke manieren om te behandelen blaasinfecties

Natuurlijke manieren om te behandelen blaasinfecties

Blaas of urineweginfecties zijn een blaasontsteking. Deze aandoening veroorzaakt frequent brandende plassen, pijn in de onderrug en koorts. Vrouwen, diabetici en ouderen vallen in de hoog-risico categorie. Deze ongemakkelijke toestand draait de urine troebel en sterk geurende. Af en toe zal er een aantal sporen van bloed in de urine. Ernstige complicaties kunnen optreden als een blaasontsteking onbehandeld. Als de nieren worden besmet, kan dit leiden tot nierfalen. Het is belangrijk om te zorgen voor een blaasontsteking, zodra je het merkt nemen.

Eten en Drinken

Meng 2 eetlepels appel cider azijn en 2 eetlepels honing in een kop heet water. Elke ochtend drink deze tijdens het getroffen met de blaasontsteking. Drink 10 glazen vocht per dag. Dit omvat verdund vruchtensap, zoals cranberry sap. Cranberry helpt de urine verzuren en ongewenste bacteriën bloeiende in de blaas. Cranberry vermindert ook het risico van een blaasontsteking. Eet watermeloen, selderij en komkommer. Vermijd chocolade, spinazie, suiker, zuivel en rood vlees, terwijl een slechte. Blijf uit de buurt van alcohol en cafeïne. Deze vloeistoffen irriteren de blaas en het moeilijk om de infectie te bestrijden.

Antioxidant Remedy

Mix samen 2 kopjes 100 procent druivensap, 2 kopjes bevroren bosbessen, 2 ½ kopje ontpitte donkere kersen en ¼ kopje citroensap. Meng goed totdat het een smoothie-achtige textuur bereikt. Drink minstens 32 gram van dit sap per dag. De voedingsstoffen en vitaminen in dit mengsel zal helpen bij het bestrijden van uw blaasontsteking.

Supplementen

Gebruik supplementen om uw immuunsysteem te bouwen om infecties te bestrijden. Uvaursi is een diureticum dat de hartspier versterkt. Het is ook nuttig om blaas en nieren infecties. Acidophilus verlaagt de kans op het oplopen van een blaasontsteking door het vervangen van verloren vriendelijke bacteriën en remt de groei van slechte bacteriën in het lichaam. Goldenseal en echinacea zijn natuurlijke antibiotica. Ze zijn goed voor ontstekingen en het immuunsysteem te stimuleren. Beide supplementen moeten alleen worden genomen terwijl die lijden aan infecties, zodat het lichaam niet het opbouwen van een tolerantie voor deze kruiden. Anti-inflammatoire en antivirale eigenschappen van deze kruiden zorgen ervoor dat ze goed voor verkoudheid, griep en infecties.