Natuurlijke manieren om Serotonine & Daling Hoofdpijn Verhoog

Symptomen van depressie veroorzaakt door lage serotonine kan omvatten gevoelens van verdriet, hopeloosheid en schuld. Er zijn ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, gevoelens van vermoeidheid en spierpijn. Sommige van deze symptomen kunnen worden verlicht door natuurlijk het verhogen van uw serotonine-niveau door het veranderen van uw dieet, lichaamsbeweging en lichttherapie.

Dieet

Volgens het artikel "Natuurlijke manieren om serotonine te verhogen en tegen depressie bij vrouwen," serotonine is een neurotransmitter die de stemming beïnvloedt. Onderzoekers geloven dat lage serotonine bijdragen tot depressie. Serotonine is gevonden in de hersenen, de maag en in het bloed, wat verklaart waarom sommige voedingsmiddelen (vooral zware koolhydraten zoals pasta en aardappelen) ons een goed gevoel onmiddellijk na consumptie. Maar, verbruikt dan deze voedingsmiddelen kan ook leiden tot gewichtstoename. In plaats daarvan eet black-eyed peas, walnoten, amandelen, pompoen en sesamzaadjes, en Zwitserse en cheddar kaas. Met de verhoging van de stemming, mits er genoeg tijd moet je ook kennismaken met een afname van hoofdpijn en vermoeidheid.

Oefening

Onderzoek heeft al lang aangetoond dat de oefening verbetert de stemming door het opvoeren van serotonine. Begin klein door te lopen gedurende 20 tot 30 minuten drie keer per week. Als u genieten van sport, proberen om die activiteit te doen drie tot vier keer per week. Verbind je met het uitoefenen gedurende ten minste twee weken om te zien of je stemming verbetert en hoofdpijn verminderen.

Lichttherapie

Lichttherapie is een andere natuurlijke manier om serotonine te verhogen, verheffen uw stemming en hoofdpijn verminderen. De MayoClinic.com website beschrijft lichttherapie als "een manier om seizoensgebonden affectieve stoornis, depressie en bepaalde andere voorwaarden wordt door blootstelling aan fel kunstlicht te behandelen." Lichttherapie (ook wel fototherapie of lichttherapie) herstelt het lichaam van de circadiane ritmes door het verstrekken van zonlicht-achtige licht tijdens de koudere en donkere wintermaanden. Lichttherapie kan worden geïmplementeerd bij zitten of werken in de buurt van een lichtbak, dat is een apparaat dat speciaal is ontworpen maakt gebruik van fluorescerende lampen. Alvorens te beginnen met een cursus van lichttherapie, is het belangrijk om te overleggen met uw arts en / of zorgverlener oog, zoals sommige mensen niet lichttherapie zou moeten gebruiken.