Natuurlijke manieren om een ​​goede nachtrust Get

Natuurlijke manieren om een ​​goede nachtrust Get

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke, minstens 60 miljoen Amerikanen lijden aan een soort van slaapstoornis elk jaar. Deze mensen kunnen problemen hebben met inslapen of doorslapen, of het gevoel alsof ze niet genoeg herstellende rust. In de meeste gevallen, de dagelijkse stress, slechte voeding of onverstandige levensstijl keuzes zijn de schuld, en een goede nachtrust kan nog worden bereikt door middel van natuurlijke middelen. Echter, als slapeloosheid blijft, een gekwalificeerde medische professional.

Sleep Routine

De National Sleep Foundation adviseert de oprichting van een vaste bedtijd routine om een ​​goede nachtrust te bevorderen. Het onderhouden van een regelmatig slaap-cyclus, waarin je naar bed gaat en wakker op hetzelfde tijdstip elke dag, zal de interne klok te versterken en helpen bij het begin van de slaap. Het uitvoeren van een ontspannende activiteit voor het slapen gaan, zoals lezen of het nemen van een warm bad zal het ook gemakkelijker maken om in slaap te vallen, wanneer deze wordt uitgevoerd ritueel elke avond. Voer de activiteit uit de buurt van fel licht, omdat ze een signaal naar de hersenen dat het tijd is om wakker te worden in plaats van in slaap te vallen.

Wijzigingen Lifestyle

Eenvoudige veranderingen in levensstijl, zoals regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van cafeïne, nicotine en alcohol worden ook aanbevolen door de National Sleep Foundation. Cafeïne en nicotine zijn stimulerende middelen en ze produceren een alarmering van invloed op het zenuwstelsel, waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen. Alcohol wordt algemeen beschouwd als een kalmerend middel, maar het daadwerkelijk leidt tot rusteloze slaap en moeite in slaap blijven.

Regelmatige lichaamsbeweging verbetert het algemeen de kans op het krijgen van een goede nachtrust's. Echter, het uitoefenen voor het slapengaan schadelijk voor de slaap proces. Het is aanbevolen dat alle oefeningen zijn afgerond ten minste drie uur voor het slapengaan om de lichaamstemperatuur van een kans om te laten staan.

Kruiden voor Slapeloosheid

Kruiden zijn eeuwenlang gebruikt om slapeloosheid te behandelen en een goede nachtrust te moedigen. Kruiden zoals passiebloem, hop en valeriaan worden verondersteld om een ​​dempende werking op het centrale zenuwstelsel, wat leidt tot goede nachtrust.

Maak een aftreksel van een van deze kruiden door het trekken van een theelepel van het gedroogde plantmateriaal in een kop heet water gedurende 15 minuten. Zeef de vloeistof, zoeten met honing of suiker, en te drinken vlak voor het slapen gaan voor het beste resultaat. U kunt ook vinden theezakjes die deze kruiden in natuurlijke gezondheid winkels die op dezelfde manier kan worden gebruikt. Raadpleeg een gekwalificeerde arts altijd voordat u kruiden van welke aard om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor u.

Vitamine-en mineralensupplementen

Vitaminen en mineralen worden vaak verondersteld om van slapeloosheid en andere slaap-gerelateerde aandoeningen te zijn. Volgens Debra L. Gordon, auteur van "Seven Days een perfecte nachtrust," de beste manier om deze essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen is door middel van gezond voedsel in plaats van supplementen. Indien dit niet mogelijk is, kan volstaan ​​supplementen.

Calcium, magnesium, vitamine B, koper en ijzer tekorten kunnen bijdragen aan een slechte slaappatroon. Neem een ​​multivitamine dat al deze stoffen bevat voor de beste resultaten, of neem ze als afzonderlijke aanvulling behoeft. Zodra het lichaam is niet langer een tekort, moet een goede nachtrust's makkelijker komen.