Natuurlijke manieren om de eetlust te verhogen

Natuurlijke manieren om de eetlust te verhogen zijn te verkiezen boven recept opties. Soms emotionele en lichamelijke problemen kan iemand die we liefhebben om minder te eten veroorzaken. Senioren, kinderen en patiënten met kanker zijn bijzonder gevoelig, maar het verlies van eetlust kan iedereen overkomen.

Eten met een vriend

Een natuurlijke manier om de eetlust te verhogen is het eten met een andere persoon. Het zal niet altijd mogelijk zijn om te genieten van het gezelschap van een ander bij het eten, maar probeer om een ​​bewuste inspanning alleen niet om te dineren maken. Als je eet uw maaltijd met een andere persoon, meer tijd besteden jullie aan tafel en als gevolg daarvan meer eten. Bovendien is het moeilijk te weerstaan ​​eten wanneer anderen hetzelfde doen. Als je let op je vriend te eten, zult u uw eetlust te verhogen.

Favorite Foods

Overgeeft jezelf is een natuurlijke en effectieve manier om de eetlust te verhogen. Maak uw maaltijden een speciale traktatie. Voldoen aan uw culinaire grillen en maken het eten van een gelukkige ervaring. Als je in de stemming voor loempia's, vraag jezelf af of er ook andere gerechten die je misschien leuk, ook. Niet overslaan dessert. Houd je favoriete snoepjes rond in aanvulling op andere gezonde voedingsmiddelen. Wees avontuurlijk met nieuwe smaken. Ontdek de kruiderij gangpad van uw supermarkt en koop wat sauzen die uw interesse wekken.

Medical Marijuana

Medische marihuana is legaal in sommige staten en heeft bewezen een natuurlijke manier om de eetlust te verhogen. Vaak voorgeschreven om te helpen kankerpatiënten handhaven van een gezond gewicht, iedereen die wil verhogen de eetlust kunnen profiteren. In 1997 heeft de National Institutes of Health (NIH) haar verslag gepubliceerd over de voordelen van marihuana, en haar vermogen om de eetlust te verhogen was een van hen. U kunt marihuana innemen in verschillende vormen. Roken of verdampen van een kleine hoeveelheid marihuana is een effectieve manier om uw eetlust te activeren. U kunt ook eten gerechten bereid met vetstoffen, zoals boter en olie, die zijn doordrenkt met marihuana. Het is ook beschikbaar in de medicatie Marinol. Praat met uw arts om te zien of medische marihuana legaal is in uw staat en een optie voor u.

Verhogen van de eetlust bij kinderen Naturally

U kunt gaan met het verlies van eetlust van uw kind op natuurlijke wijze. In plaats van het maken van een gebeurtenis uit maaltijden, geef uw kind een uitgebalanceerd dieet van veel snacks gedurende de dag. Serveren eten koud of op kamertemperatuur eerder dat heet, omdat monden van kinderen zijn gevoeliger voor hoge temperaturen. Probeer lichte oefeningen voor de maaltijd, zoals het lopen van de hond of fietsen om dessert te krijgen.